Μία μεγάλη έκπληξη: Ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση

Ραζβάν Λουτσέσκου

i

©Intime

Μία μεγάλη έκπληξη: Ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στα αποδυτήρια μετά την πρόκριση

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:18 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:19 - 16.03.2024

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Ράζβαν Λουτσέσκου στα αποδυτήρια της Τούμπας, μετά την ιστορική πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League.

Ο συγκλονιστικός ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία στην Τούμπα!

Μετά την ήττα στο πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ, ο Δικέφαλος κλήθηκε να κάνει μία μεγάλη ανατροπή και τα κατάφερε με εκκωφαντικό τρόπο. Η ομάδα του Λουτσέσκου επικράτησε με 5-1 της Ντίναμο στη ρεβάνς και πήρε τη μεγάλη πρόκριση για τους «8» του Conference League.

Πρόκειται για μία ιστορική επίδοση, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν μέρος στα προημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια.

Όπως αναμενόταν, μετά το τελικό σφύριγμα στήθηκε ένα ατελείωτο «πάρτι». Παίκτες και κόσμος έγιναν «ένα», ενώ μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο λόγος γίνεται για τον πατέρα του Ρουμάνου τεχνικού, Μιρτσέα, ο οποίος έδωσε το «παρών» στο γήπεδο και μάλιστα μετά τη λήξη κατέβηκε στα αποδυτήρια με σκοπό να συγχαρεί τον γιο του.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας, ο θρυλικός προπονητής έμεινε εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση και μεταξύ άλλων στάθηκε στην αποθέωση που γνώρισε ο Ράζβαν.

«Γέμισε χαρά η ψυχή μου όταν είδα να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του στο τέλος», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Λουτσέσκου: «Ναι, ονειρευόμαστε τον τελικό»

Με αφορμή την πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα «digisport.ro» για τις επερχόμενες αναμετρήσεις με τους Βέλγους, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στο ευρωπαϊκό ταβάνι της ομάδας.

«Μία μαγική σεζόν για εμάς μέχρι τώρα και με ιδιαίτερες δυνατότητες, με μια εξαιρετική προοπτική μπροστά και στα ευρωπαϊκά κύπελλα, γιατί όχι; Είναι φυσιολογικό να ελπίζεις, να ονειρεύεσαι. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στους επόμενους αγώνες. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος ειδικά όταν πρόκειται για μια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Κάθε αντίπαλος έχει τα δικά του δυνατά σημεία του, όπως έχουμε και εμείς τα δικά μας. Έχουμε κάποια σημαντική εμπειρία φέτος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Νομίζω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Είναι σημαντικό να μείνουμε οργανωμένοι και συγκεντρωμένοι στο πρώτο ματς. Προς το παρόν σκεφτόμαστε τους προημιτελικούς. Για να φτάσεις στον τελικό, πρέπει να περάσεις από ένα τέταρτο και έναν ημιτελικό. Όπως είπα, τα προημιτελικά έχουν σημασία για εμάς, τίποτα περισσότερο».