Ο Λουτσέσκου αποχαιρέτησε τον Αουγκούστο: «Είμαι λυπημένος αλλά και περήφανος»

Ο Λουτσέσκου

i

© intime

Ο Λουτσέσκου αποχαιρέτησε τον Αουγκούστο: «Είμαι λυπημένος αλλά και περήφανος»

Στις δηλώσεις του μετά το ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στη Χάιντουκ (0-0), ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στον Αουγκούστο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν κι επίσημα.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην κατάφερε να νικήσει στο Σπλιτ, ωστόσο η ισοπαλία με 0-0 που πήρε του δίνει πλεονέκτημα, δεδομένου ότι έχει τον δεύτερο αγώνα εντός έδρας και μπορεί να βασιστεί στην καυτή του έδρα για να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Conference League, όπου θα βρει τον νικητή του ζευγαριού Ρόζεμποργκ - Χαρτς. Αξίζει να σημειωθεί πως η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη να γίνει στην Τούμπα την Πέμπτη 17 Αυγούστου στις 20.30.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα καλά διαστήματα που είχε στην Κροατία, ενώ στάθηκε τυχερή καθώς η Χάιντουκ μέτρησε δύο δοκάρια. Μετά τη λήξη του ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της Nova και σχολίασε την αποχώρηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου ρωτήθηκε για τον Αουγκούστο, τονίζοντας ότι είναι λυπημένος που αποχωρεί ο 27χρονος μέσος, αλλά είναι περήφανος που πάει σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν πολύ σημαντικός για μένα είχαμε τρομερή σχέση! Είμαι αρχικά λυπημένος που φεύγει αλλά περήφανος γιατί έφυγε για ένα από τα καλύτερα πρωτάθλημα, τα πέντε καλύτερα, του κόσμου».