Λουτσέσκου: «Σε 10-15 χρόνια μπορεί να μην ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Σε 10-15 χρόνια μπορεί να μην ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:26 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 21.03.2023

Ο Ράζβαν Λουτέσκου ρωτήθηκε για το μέλλον του από ρουμάνικα μέσα και ο ίδιος υποστήριξε πως σε λίγα χρόνια ο ίδιος μπορεί να έχει εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο.

O ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη του αποστολή όσον αφορά τα playoffs της Stoiximan Super League, επικρατώντας του Άρη με 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου - ο οποίος αποτέλεσε και πρόσωπο του αγώνα - αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το κενό των εθνικών ομάδων και ταξίδεψε στην πατρίδα του, προκειμένου να απολαύσει ένα χαλαρό διήμερο.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δεν μπορεί ο κύριος Μαρινάκης να κάνει κατάχρηση του ρόλου του ως πρόεδρος της Super League»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:13 - 20.03.2023

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δεν μπορεί ο κύριος Μαρινάκης να κάνει κατάχρηση του ρόλου του ως πρόεδρος της Super League»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να διαχωρίσει τη θέση της από τα όσα διαδραματίστηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ, τονίζοντας πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδρασε αυθαίρετα και όχι με βάση απόφασης Δ.Σ. της Stoiximan Super League.

Στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου, λοιπόν, τον περίμεναν οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι τον ρώτησαν αν έχει την πρόθεση να αναλάβει τον πάγκο της εθνικής Ρουμανίας. Ο ίδιος ωστόσο απέρριψε την ιδέα, λέγοντας πως είναι ευχαριστημένος με τη θητεία του στον «Δικέφαλο του Βορρά». Παράλληλα, μιλώντας για το μέλλον του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως σε 10-15 χρόνια μπορεί να έχει εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο.

«Τα έχουμε ξανασυζητήσει αυτά. Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον, σε 10-15 χρόνια μπορεί να μην ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Η ανάληψη της εθνικής Ρουμανίας δεν είναι στα πλάνα μου. Έχω ζήσει αυτή την εμπειρία και ξέρω τι σημαίνει. Θεωρώ τον εαυτό μου ως προπονητή ομάδας, μου αρέσει εκεί που είμαι για να περνάω την κάθε μου ημέρα. Τα πράγματα με τις εθνικές είναι διαφορετικά», ανέφερε συγκεκριμένα ο Λουτσέσκου.