Απέρριψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τούχελ

Τόμας Τούχελ

i

PrtScr

Απέρριψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τούχελ

Δημήτρης Χούπης 18:41 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:41 - 09.06.2024

Ο Τόμας Τούχελ έδωσε αρνητική απάντηση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς αυτή τη στιγμή ο Γερμανός δεν θέλει να αναλάβει καμία ομάδα.

Ο Τόμας Τούχελ συνεχίζει να βρίσκεται χωρίς δουλειά, καθώς έχει αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου μετά από την απώλεια του τίτλου στη Γερμανία, αλλά και στο Champions League. Ο Γερμανός όσο ήταν στην ομάδα της Βαυαρίας είχε ακουστεί για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού το μέλλον του Έρικ Τεν Χαχ στον αγγλικό σύλλογο είναι αβέβαιο.

Όπως φαίνεται οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν έρθει σε επαφή με τον 50χρονο, ο οποίος όμως έδωσε αρνητική απάντηση καθώς δεν θέλει να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο λόγος της απόφασης αυτής είναι ότι δεν θέλει αυτή τη στιγμή να πάει σε άλλο σύλλογο ή εθνική ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ονάνα έπιασε πέναλτι και το έχασε ο σκηνοθέτης - Αντίπαλος πήγε να του κόψει την καριέρα κι έγινε ντου οπαδών! (vid)
REST OF THE WORLD

21:04 - 08.06.2024

Ο Ονάνα έπιασε πέναλτι και το έχασε ο σκηνοθέτης - Αντίπαλος πήγε να του κόψει την καριέρα κι έγινε ντου οπαδών! (vid)

Συγκλονιστική φάση στην αναμέτρηση Καμερούν – Πράσινο Ακρωτήρι, όπου ο Ονάνα απέκρουσε πέναλτι στη γραμμή και στη συνέχεια δέχθηκε σκληρό φάουλ!

Αυτή τη στιγμή μάλιστα ο Τούχελ αποφάσισε να μη συνεχίσει άλλο τις συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο μετά από μια συνάντηση που είχε γίνει πριν από μερικές εβδομάδες.

Την ίδια ώρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχουν πάρει οριστική απόφαση για το μέλλον του Ολλανδού. Η προβληματική εικόνα της ομάδας παρά την κατάκτηση του FA Cup, έχει κάνει τη διοίκηση του συλλόγου να σκεφτεί σοβαρά να λύσει τη συνεργασία τους με τον 54χρονο.

Αλλά η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας έκανε τη διοίκηση να μπει σε δεύτερες σκέψεις για να τον κρατήσουν στην ομάδα. Όπως φαίνεται όμως η τελική απόφαση για το αν θα μείνει ή όχι ο Τεν Χαχ στη Γιουνάιτεντ μπορεί να παρθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.