Τελειώνει τον Τεν Χαχ η Γιουνάιτεντ!
i

© Getty Images

Τελειώνει τον Τεν Χαχ η Γιουνάιτεντ!

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:38 - 22.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:59 - 29.05.2024

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Έρικ Τεν Χαχ, καθώς η νέα διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» έχει αποφασίσει να πορευθεί με άλλον προπονητή εν όψει της νέας σεζόν.

Την επόμενη μέρα της χωρίς τον Έρικ Τεν Χαχ έχει αρχίσει ήδη να σχεδιάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς σύμφωνα με ένας από τους καλύτερους Ιταλούς ρεπόρτερ, η νέα διοίκηση του αγγλικού συλλόγου έχει αποφασίσει να απολύσει τον Ολλανδό τεχνικό.

Συγκεκριμένα, ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο μίλησε στο SoccerNews.nl για όσα αναμένεται να δούμε το φετινό καλοκαίρι σε μεταγραφικό επίπεδο και στάθηκε αρχικά στις πολλές αλλαγές που θα υπάρξουν στους πάγκους μερικών εκ των μεγαλύτερων συλλόγων στην Ευρώπη.

«Η Τσέλσι αναζητά έναν νεαρό προπονητή σε αυτή τη νέα “ποδοσφαιρική εποχή” και κυρίως θέλει να αποκτήσει κάποιον που να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή έχουν δύο υποψήφιους: τον Κίεραν ΜακΚένα και τον Έντζο Μαρέσκα. Τις επόμενες ώρες και μέρες θα μιλήσουν και με τους δύο αυτούς υποψήφιους και θα εξαρτηθεί από αυτούς τους δύο αν θα πείσουν την Τσέλσι», είπε αρχικά ο Ιταλός και συνέχισε:

Στο τέλος της σεζόν, η Γιουνάιτεντ θα αποχαιρετήσει τον Τεν Χαχ… Και οι στόχοι της είναι ο ΜακΚένα και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Ντε Ζέρμπι είναι επίσης στη λίστα, αλλά δεν έχει επαφές με τη Γιουνάιτεντ τις τελευταίες ημέρες. Αν ο ΜακΚένα πάει στην Τσέλσι, η Γιουνάιτεντ θα πάει για τον Ποτσετίνο, αλλά σε κάθε περίπτωση αποχωρεί ο Τεν Χαχ».