Μαγκουάιρ: «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου για ό,τι έγινε στη Μύκονο»
i

ΜΑΓΚΟΥΑΪΡ/©Intime

Μαγκουάιρ: «Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου για ό,τι έγινε στη Μύκονο»

Sportal newsroom 11:49 - 12.11.2022 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 01.12.2022

Ο Χάρι Μαγκουάιρ παραχώρησε συνέντευξη στους «Times» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύλληψή του στη Μύκονο τον Αύγουστο του 2020

Ο Χάρι Μαγκουάιρ τον Αύγουστο του 2020 και κατά τη διάρκεια των διακοπών στο νησί της Μυκόνου, ενεπλάκη σε καβγά έξω από ένα μπαρ. Ο Άγγλος διεθνής ισχυρίστηκε ότι η μικρότερη αδερφή του, η Ντέιζι, είχε προσεγγιστεί από ένα ζευγάρι ανδρών, ότι της χορήγησαν μια άγνωστη ουσία και είχε αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις της.

Προσπάθησε να τη μεταφέρει σε νοσοκομείο, αλλά αντ' αυτού μεταφέρθηκε σε ένα αστυνομικό τμήμα όπου, όπως ισχυρίζεται, τον ξυλοκόπησαν ένστολοι που του είπαν ότι η ποδοσφαιρική του καριέρα είχε τελειώσει και οι οποίοι πιστεύει ότι παρίσταναν τους αστυνομικούς. Φοβούμενος ότι είχε πέσει θύμα απόπειρας απαγωγής, προσπάθησε να τραπεί σε φυγή. Αντίθετα, συνελήφθη, πέρασε δύο νύχτες υπό κράτηση και αργότερα κρίθηκε ένοχος από το ελληνικό δικαστήριο για επίθεση σε αστυνομικό, αντίσταση στη σύλληψη και απόπειρα δωροδοκίας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή.

Ο Μαγκουάιρ μιλώντας στους «Times» είπε: «Μερικοί άνθρωποι θα με πιστέψουν. κάποιοι δεν θα το κάνουν. Αλλά ένα πράγμα που θα έλεγα για τη Μύκονο είναι ότι δεν μετανιώνω. Δεν ανησυχώ για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Δεν ανησυχώ για οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό γιατί η συνείδησή μου είναι τόσο καθαρή για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ.Οι άνθρωποι που ήταν εκεί εκείνο το βράδυ, ήμασταν εννέα, όλοι καταλαβαίνουμε τι συνέβη».