Μαγκουάιρ: «Οι κρίσιμες αποφάσεις ήταν εναντίον μας»
i

Ο Μαγκουάιρ / © Twitter

Μαγκουάιρ: «Οι κρίσιμες αποφάσεις ήταν εναντίον μας»

Sportal newsroom 17:46 - 11.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:51 - 11.12.2022

Οι περισσότεροι Άγγλοι τα έχουν βάλει με τον διαιτητή Σαμπάιο για τις αποφάσεις του στον προημιτελικό με τη Γαλλία και ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι ένας από αυτούς.

Μπορεί η Αγγλία να ήταν ανώτερη από τη Γαλλία στο μεγαλύτερο διάστημα του μεταξύ τους αγώνα, όμως, δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευακιρίες της και ηττήθηκε με 2-1, γνωρίζοντας έτσι τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι Άγγλοι δεν πήραν καθόλο καλά τον έβδομο συνολικά αποκλεισμό που γνώρισε η ομάδα εθνική τους ομάδα σε προημιτελικά Μουντιάλ και πολλοί τα έβαλαν με τον διαιτητή Σαμπάιο, υποστηρίζοντας ότι έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Διανομέας άφησε την πίτσα σε πελάτη κι έκατσαν να δουν μαζί το χαμένο πέναλτι του Κέιν (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

15:21 - 11.12.2022

Διανομέας άφησε την πίτσα σε πελάτη κι έκατσαν να δουν μαζί το χαμένο πέναλτι του Κέιν (vid)

Ενας διανομέας πίτσας, ρώτησε έναν πελάτη αν θα μπορούσε να εισέλθει στο σπίτι του για να παρακολουθήσουν μαζί το πολύ σημαντικό πέναλτι του Χάρι Κέιν εναντίον της Γαλλίας, με το βίντεο να γίνεται viral.

Ένας από αυτούς είναι και ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι όλες οι κρίσιμες φάσεις ήταν κατά του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

«Οι κρίσιμες αποφάσεις ήταν εναντίον μας, πολλές αποφάσεις πήγαν απέναντί μας πρέπει να πω. Νομίζω ότι η λήψη αποφάσεων από τον διαιτητή σε όλο το παιχνίδι ήταν πολύ κακή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.