ΜακΆλιστερ: «Οταν συνάντησα για πρώτη φορά τον Μέσι, είχαν ιδρώσει τα χέρια μου» (vid)
i

ΜακΆλιστερ/©Intime

ΜακΆλιστερ: «Οταν συνάντησα για πρώτη φορά τον Μέσι, είχαν ιδρώσει τα χέρια μου» (vid)

Κώστας Τόπας 11:52 - 17.12.2022

Ο Αλέξις ΜακΆλιστερ μίλησε για την πρώτη φορά που συνάντησε τον Λιονέλ Μέσι από κοντά.

Ο Αλέξις ΜακΆλιστερ είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στα τελευταία παιχνίδια της εθνικής Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σε κάθε ματς που είναι βασικός μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Και τα καταφέρνει.

Ο χαφ της Μπράιτον με τα χιλιόμετρα που καταπίνει, αλλά και τη δύναμη που καταθέτει στο γήπεδο είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος στα σχέδια του Λιονέλ Σκαλόνι. Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο «CNN», ο ΜακΆλιστερ κλήθηκε να μιλήσει για τη συνάντησή του με τον Λιονέλ Μέσι αλλά και για το πόσο ντροπαλός ήταν.

«Ημουν τόσο αγχωμένος. Τα χέρια μου έτρεμαν. Είμαι ντροπαλός γενικά, οπότε ήταν λογικό. Αλλά μετά συνειδητοποιείς πόσο ταπεινός είναι ο Μέσι. Οταν πήγα στο τραπέζι που έτρωγε για να τον χαιρετήσω, οι παλάμες μου είχαν ιδρώσει. Ηταν εκπληκτική εμπειρία παρ' όλα αυτά. Είναι το είδωλό μου και ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην κόσμο. Οπότε ήταν φανταστική στιγμή όταν τον συνάντησα για πρώτη φορά και σήμερα παίζω δίπλα του», τόνισε χαρακτηριστικά ο 23χρονος χαφ των «Γλάρων».