«Η Λάτσιο δίνει 500.000 στον Μανδά, αλλά εκείνος θέλει παραπάνω»

Χρήστος Μανδάς

i

©Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images

«Η Λάτσιο δίνει 500.000 στον Μανδά, αλλά εκείνος θέλει παραπάνω»

Δημήτρης Χούπης 17:10 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 10.06.2024

Όπως αναφέρουν στην Ιταλία το οικονομικό αποτελεί πρόβλημα ανάμεσα στον Χρήστο Μανδά και τη Λάτσιο για την ανανέωση του Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Χρήστος Μανδάς έκανε μια αρκετά καλή σεζόν με τη Λάτσιο, με την οποία τερμάτισε στην έβδομη θέση και του χρόνου θα παίζει στο Europa League. Ο Έλληνας τερματοφύλακας μετά τον τραυματισμό του Προβεντέλ, πήρε τη θέση του και άρπαξε την ευκαιρία στον μέγιστο βαθμό.

Οι καλές του εμφανίσεις κάπως έτσι έκαναν μερικές ομάδες από Ιταλία και Αγγλία να δείξουν το ενδιαφέρον τους. Ωστόσο και η Λάτσιο από τη μεριά της θέλει να τον κρατήσει στη Ρώμη. Συγκεκριμένα, οι «λατσιάλοι» προσφέρουν στον 22χρονο το ποσό των 400.000 ευρώ τον χρόνο, αλλά βλέποντας ότι έχει γίνει πόλος έλξης αρκετών συλλόγων, του έκαναν νέα πρόταση με καλύτερες απολαβές.

Όπως αναφέρει η Corriere dello Sport η Λάτσιο του προσφέρουν 500.000 ευρώ ετησίως, αλλά η πλευρά του Μανδά φαίνεται ότι ζητάει 800.000 ευρώ. Γεγονός που αποτελεί πρόβλημα στις συζητήσεις των δύο πλευρών για την ανανέωση του νεαρού γκολκίπερ.

Την ίδια ώρα η ομάδα από τη Λάτσιο τον κοστολογεί στα 15 εκατομμύρια ευρώ, σε περίπτωση που αυτός αποφασίσει να αποχωρήσει. Υπενθυμίζεται ότι από τη Serie A η Φιορεντίνα και η Ίντερ έχουν από κοντά τον Έλληνα τερματοφύλακα. ]

Παράλληλα από την Premier League,η πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι και η Λέστερ τον έχουν βάλει στο... μάτι.