Η αναφορά της Λάτσιο στον... ήρωα Μανδά μετά το ντέρμπι της Ρώμης (vid)

Χρήστος Μανδάς

i

© PrtScr

Η αναφορά της Λάτσιο στον... ήρωα Μανδά μετά το ντέρμπι της Ρώμης (vid)

Η Λάτσιο θέλησε μέσα από τα social media να αποθεώσει τον Χρήστο Μανδά για την εξαιρετική παρουσία στο ντεμπούτο του.

Το Derby della Capitale βάφτηκε... γαλάζιο! Στο ντέρμπι της Ρώμης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας και σε ένα ματς δίχως πολλές φάσεις και πλούσιο θέαμα, η Λάτσιο στο ντεμπούτο του Χρήστου Μανδά πήρε τη νίκη κόντρα στη Ρόμα (1-0). Ο Ματία Τζακάνι ήταν ο μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης, ο οποίος με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έστειλε τους «Λατσιάλι» στους «4».

Ο Έλληνας τερματοφύλακας αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, καθώς ο Προβεντέλ είχε πυρετό. Έτσι ο Ιταλός τεχνικός έδειξε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του κι εκείνος τον δικαίωσε, δείχνοντας σταθερότητα σε όλες τις φάσεις που χρειάστηκε.

Μάλιστα, η σπουδαία διπλή επέμβαση στο 87ο λεπτό και το «στοπ» στον Μπελότι αποτέλεσαν καθοριστικά για την πρόκριση κι ένα από τα highlights της συνολικής εικόνας του Έλληνα γκολκίπερ. Μετά τη λήξη του ματς και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των παικτών της Λάτσιο στο χορτάρι του «Ολίμπικο», ο ευτυχισμένος Μανδάς ούρλιαξε on camera, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δύναμη Λάτσιο, μεγάλη Λάτσιο, πάμε».

Οι «Λατσιάλι» δημοσίευσαν το συγκεκριμένο βίντεο στον λογαριασμό τους στο Twitter και το συνόδευσαν με το εξής σχόλιο: «Μπορούμε να γίνουμε ήρωες, μόνο για μία ημέρα...».