Τέλος ο Μανωλάς!

Κώστας Μανωλάς

i

©SS Twitter

Τέλος ο Μανωλάς!

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:47 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 07.07.2023

Ο Κώστας Μανωλάς θα αποτελέσει παρελθόν για την Αλ Σαρτζά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο Κώστας Μανωλάς θα αποτελέσει παρελθόν από την Αλ Σάρτζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Σύμφωνα με μέσο της χώρας ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ενημερώθηκε από την ομάδα ότι δεν τον υπολογίζει, πράγμα που σημαίνει πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί το μονοετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει τον περασμένο Σεπτέμβριο με την Αλ Σάρτζα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ αποκτήθηκε από την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων τον περασμένο Σεπτέμβριο και συνολικά πραγματοποίησε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα ο Μανωλάς κατέκτησε και το Presidents Cup με την Αλ Σαρτζά.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός πίστευε ότι θα έκλεινε την καριέρα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, μετά την επιστροφή του έπειτα από τα χρόνια που πέρασε στην Ιταλία με τις Ρόμα και Νάπολι, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε. 

Θυμίζουμε πως ο Μανωλάς τη φανέλα της Ρόμα, μέτρησε 206 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό οκτώ γκολ κι έξι ασίστ, αποτελώντας έτσι ένας από τους βασικούς πυλώνες στην άμυνα της ομάδας σε αυτήν την πενταετία που αγωνίστηκε στους «τζαλορόσι»