Πέθανε η γυναίκα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Πέθανε η γυναίκα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον

Ιάσονας Τσίλης 20:50 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 06.10.2023

Θρήνος για τον πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς έφυγε από τη ζωή η γυναίκα του, Κάθι Φέργκιουσον σε ηλικία 84 ετών.

Πολύ δυσάρεστη μέρα για τον προπονητή - θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, καθώς η σύζυγος του Lady Κάθι Φέργκιουσον, άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1964 στο τυπογραφείο που εργάζονταν και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα. Μαζί, απέκτησαν και 12 εγγόνια, σε μια σχέση ζωής που κράτησε παραπάνω από μισό αιώνα.

Η οικογένεια Φέργκιουσον εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: «Με βαθιά μας θλίψη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο της Λαίδης Κάθι Φέργκιουσον, που άφησε πίσω της τον σύζυγό της, τρεις γιους, δύο αδερφές, 12 εγγόνια και ένα δισέγγονο. Η οικογένεια ζητά ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή».

Φυσικά, το ίδιο έπραξε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας: «Όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και την οικογένειά του για τον θάνατο της Λαίδης Κάθι, μιας αγαπημένης συζύγου, μητέρας, αδερφής, γιαγιάς και προγιαγιάς και ενός πύργου δύναμης δύναμης για τον Σερ Άλεξ σε όλη την καριέρα του».

Η Κάθι Φέργκιουσον είχε δηλώσει παλαιότερα ότι όταν είχε πρωτογνωρίσει τον Σερ Άλεξ, πίστευε ότι είναι κακοποιός. Είχε αναφερθεί και στο πρώτο ραντεβού των δύο, το οποίο ήταν σε σινεμά, με τον πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να της κάνει δώρο ένα κουτί με γλυκά, τα οποία έφαγε τελικά ο ίδιος.

O Μπέκαμ αποκάλυψε τι του είπε ο Ζιντάν και άλλαξε η ιστορία του ποδσσφαίρου: «Αλήθεια μου το είπε αυτό;» (vid)
PREMIER LEAGUE

08:15 - 06.10.2023

O Μπέκαμ αποκάλυψε τι του είπε ο Ζιντάν και άλλαξε η ιστορία του ποδσσφαίρου: «Αλήθεια μου το είπε αυτό;» (vid)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έδωσε μια εικόνα για το πώς ο Ζινεντίν Ζιντάν έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υψηλού προφίλ μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Αυτή ήταν η πιο ρομαντική μέρα της ζωής μου», είχε δηλώσει στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Σερ Άλεξ, το οποίο σκηνοθέτησε ο γιος τους Τζέισον.