Αν σας ρωτήσουν τι είναι το ποδόσφαιρο, δείξτε το κλάμα του πιτσιρικά στο Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (vid)

Αν σας ρωτήσουν τι είναι το ποδόσφαιρο, δείξτε το κλάμα του πιτσιρικά στο Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ (vid)

Παύλος Κουστέρης 20:47 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 17.03.2024

Το πιο συγκλονιστικό ματς της φετινής σεζόν ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ επεφύλαξε και μία από τις πιο δυνατές στιγμές στις εξέδρες ενός γηπέδου με το κλάμα ενός πιτσιρικά των γηπεδούχων.

Μιλώντας με απόλυτη ειλικρίνεια, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια δεν είχαν πολλές αφορμές για χαμόγελα, πόσω μάλλον για κλάματα χαράς, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» αποδίδουν σταθερά κάτω από τη βάση.

Ωστόσο, η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας αποτελεί μια εξαίρεση μέσα στη γενικότερη μελαγχολία που επικρατεί στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ. Δεν ήταν μόνο η νίκη επί της «αιώνιας» αντιπάλου της στο Νησί, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο εκτυλίχθηκε το ματς, αφού το 2-2 που έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση σημειώθηκε στο 87’, η Λίβερπουλ ανέκτησε το προβάδισμα στο 105’ με το τυχερό γκολ του Έλιοτ, αλλά και πάλι τίποτα δεν είχε τελειώσει.

Η Γιουνάιτεντ που έπαιζε με ένα εντελώς αλλοπρόσαλλο σχηματισμό και σε διάταξη και σε πρόσωπα, αλλά κατόρθωσε να φτάσει σε μια απίθανη ανατροπή με τα τέρματα των Ράσφορντ στο 112’ και Ντιαλό στο 120’+1’, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3 για την απίστευτη πρόκριση στον ημιτελικό του θεσμού.

Εκτός, όμως από τις τρομερές σκηνές εντός αγωνιστικού χώρου, αξιομνημόνευτες εικόνες καταγράφηκαν και στις εξέδρες του γηπέδου, με την πιο ανατριχιαστική να ανήκει σε έναν πιτσιρικά φίλο των «κόκκινων διαβόλων».

Ο νεαρός με το σκουφάκι του και στην αγκαλιά του πατέρα του ξέσπασε σε κλάματα, μην μπορώντας να ελέγξει τα έντονα συναισθήματά του από τα όσα απίστευτα διαδραματίζονταν στο «Ολντ Τράφορντ, δημιουργώντας απίστευτες αναμνήσεις για τη ζωή του.

Δίχως άλλο είναι μια πολύ ωραία εικόνα που μπορεί να περιγράψει στον απόλυτο βαθμό για ποιον λόγο το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ.

Δείτε το απίστευτο στιγμιότυπο: