Φέρντιναντ: «Η πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλείνει στον σεΐχη Σικ Γιασίμ» (vid)

Ρίο Φέρντιναντ

i

© prtscr

Φέρντιναντ: «Η πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλείνει στον σεΐχη Σικ Γιασίμ» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:57 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 15.06.2023

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, αποκάλυψε ότι η πώληση των «κόκκινων διαβόλων» στον σεΐχη Σικ Γιασίμ έχει πάρει τον δρόμο της.

Έτοιμη να αλλάξει σελίδα είναι όπως όλα δείχνουν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δημοσιεύματα από το Κατάρ αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία του Σικ Γιασίμ με τους Γκλέιζερς για την απόκτηση του αγγλικού συλλόγου, καθώς φαίνεται να έγινε αποδεκτή η πέμπτη και τελευταία προσφορά.

Ο Σικ Γιασίμ κατέθεσε νέα μεγαλύτερη πρόταση στα αδέρφια Γκλέιζερ και κέρδισε την κούρσα μπροστά από τον ιδρυτή της INEOS, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, όπως αναφέρουν Μέσα από το Κατάρ, ενώ η εφημερίδα Daily Mail αναφέρει πως αυτή η προσφορά αγγίζει τις έξι δισεκατομμύρια λίρες, δηλαδή το ποσό που ήθελαν εξ αρχής οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, πέρα από τα Μέσα από το Κατάρ, ο παλαίμαχος αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων», Ρίο Φέρντιναντ, ισχυρίστηκε πως είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η αγορά του αγγλικού συλλόγου από τον σεΐχη.

«Η εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι επικείμενη. Η προσφορά του Κατάρ είναι αυτή που έγινε αποδεκτή», ανέφερε αρχικά ο Φέρντιναντ και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να περιμένω, αλληλούγια!».

Τέλος, είπε: «Οι Γκλέιζερς θα πάνε στον μεγαλύτερο πλειοδότη, κάτι που είναι φυσιολογικό στις διαπραγματεύσεις, αλλά θέλω το deal να γίνει πριν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος. Ξυπνάω κάθε μέρα ελπίζοντας ότι θα γίνεται αποδεκτή μια προσφορά. Ακούμε ότι είναι κοντά. Θα γίνει σε λίγες μέρες. Μπορεί να είναι και θέμα ωρών Οι πληροφορίες που έχω είναι από μια καλή πηγή».