Ένταση μεταξύ Γουόκερ και Φελίπε Μέλο μετά το τέλος του αγώνα

Ένταση μεταξύ Γουόκερ και Φελίπε Μέλο μετά το τέλος του αγώνα

Δημήτρης Χούπης 23:26 - 22.12.2023

Ένταση προκλήθηκε στο τέλος του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Φλουμινένσε, με τον Γουόκερ και τον Φελίπε Μέλο να... πιάνονται στα χέρια.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε περίπατο στην Τζέντα επικρατώντας της Φλουμινένσε με 4-0 και κατέκτησε το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της ιστορίας της. Άλβαρες, Φόντεν και ένα αυτογκόλ του Νίνο διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. 

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή παρόλα αυτά προκλήθηκε μια μικρή ένταση. Συγκεκριμένα Φελίπε Μέλο και Κάιλ Γουόκερ είχαν μια λογομαχία, η οποία κατέληξε στο να πιαστούν στα χέρια. Παρόλα αυτά με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων η κατάσταση δεν ξέφυγε και τα πνεύματα ηρέμησαν. 

Συναγερμός στις τάξεις των «πολιτών»

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Πεπ Γκουαρδιόλα είδε τον Ρόδρι να τραυματίζεται μετά από μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Αλεξάντερ. Ο Ισπανός μετά την πτώση του έπεσε πιάνοντας το γόνατό του και αφού έπαιξε ένα λεπτό, αντικαταστάθηκε από τον Ακάντζι. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα του τραυματισμού του, αλλά ο 27χρονος προσθέτει έναν ακόμα «πονοκέφαλο» στον Γκουαρδιόλα. 

Η συσκευή παρακολούθησης που αλλάζει την ιστορία του ποδοσφαίρου φορέθηκε στην Premier League
PREMIER LEAGUE

11:19 - 20.12.2023

Η συσκευή παρακολούθησης που αλλάζει την ιστορία του ποδοσφαίρου φορέθηκε στην Premier League

Ιστορία γράφτηκε στα γήπεδα της Premier League, καθώς για πρώτη φορά ποδοσφαιριστής χρησιμοποίησε μια υπερσύγχρονη συσκευή που καταγράφει όλες τις επιδόσεις του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Εκτός λόγω τραυματισμών υπενθυμίζεται ότι είναι ακόμα ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές του 2024.