«Βόμβα» από Marca για Κριστιάνο: «Κοντά στο να υπογράψει στην Αλ-Νασρ με 200 εκατ. ευρώ τον χρόνο»!
i

Κριστιάνο Ρονάλντο / ©Intime

«Βόμβα» από Marca για Κριστιάνο: «Κοντά στο να υπογράψει στην Αλ-Νασρ με 200 εκατ. ευρώ τον χρόνο»!

Κώστας Τόπας 10:47 - 30.11.2022 / Ανανεώθηκε: 10:48 - 30.11.2022

Δημοσίευμα της ισπανικής Marca υποστηρίζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Αλ Νασρ και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αποτελεί παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πλέον, είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Προέχουν βέβαια οι υποχρεώσεις του με την εθνική Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, εκεί όπου συνεχίζει να γράφει ιστορία καθώς έγινε ο μοναδικός στα χρονικά του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος του πλανήτη, που έχει σκοράρει σε πέντε συνεχόμενα Παγκόσμια Κύπελλα (2006 Γερμανία, 2010 Νότια Αφρική, 2014 Βραζιλία, 2018 Ρωσία και 2020 Κατάρ).

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Πορτογάλος αστέρας είναι ο μοναδικός από τους 831 παίκτες του Μουντιάλ χωρίς ομάδα! Οσον αφορά το μέλλον του; Η ισπανική Marca αποκάλυψε ότι ο «CR7» βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ώρες με την Αλ Νασρ και δεν αποκλείεται να συμφωνήσει μαζί της για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Αλ Νασρ του Ρούντι Γκαρσία, προκειμένου να πείσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, του προσφέρει 200 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν! Ο πρώτος και ο παλαιότερος σύλλογος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, επιδιώκει να ανακτήσει την κυριαρχία στο εγχώριο πρωτάθλημα και να τοποθετηθεί στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη με την παρουσία του Πορτογάλου. Μένει να φανεί αν οι φήμες αποδειχθούν αλήθεια...