Μαρινάκης σε Μπένετ: «Να σκιστείς για ελίτ διαιτητές» - Το «φτου σου ψεύτη» σε Μπαλτάκο και η ατάκα σε Μελισσανίδη για τα... κρεβάτια των διαιτητών

Φουλ επίθεση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

i

©intime

Μαρινάκης σε Μπένετ: «Να σκιστείς για ελίτ διαιτητές» - Το «φτου σου ψεύτη» σε Μπαλτάκο και η ατάκα σε Μελισσανίδη για τα... κρεβάτια των διαιτητών

Διονύσης Βερβελές 20:49 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:49 - 28.03.2023

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης εξαπέλυσε φουλ επίθεση σε Μπένετ, Μπαλτάκο, ενώ πέταξε το καρφί του στον Μελισσανίδη για τα «κρεβάτια» των αρχιδιαιτητών.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα επιθετικός στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο και τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ.

«Φτου σου. Είσαι ένας γελοίος ψεύτης και δεν περίμενα να παραδεχτείς τίποτα από όσα λες. Είσαι ένα ανθρωπάκι φοβισμένο και τίποτα άλλο», είπε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού στον Τάκη Μπαλτάκο, ενώ απευθυνόμενος στον Μπένετ του ανέφερε:

«Πρέπει να σηκώσεις τα τηλέφωνα να μιλήσεις με όλες τις ομοσπονδίες, με όλους τους διαιτητές που γνωρίζεις αυτά τα 30 χρόνια που μας είπες στο βιογραφικό σου, το οποίο βέβαια έπρεπε να μας δώσεις τον Αύγουστο και όχι σήμερα. Ομως στην πραγματικότητα εσύ επίτηδες δεν φέρνεις καλούς διαιτητές για τον απλούστατο λόγο ότι θέλεις να φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι οι Έλληνες είναι καλύτεροι. Κι έτσι να ορίζει ο Μάνταλος τους φίλους του όπως κάνει μέχρι σήμερα. Σου ξέφυγε και είπες κάτι κόντρα σε όσα έχουμε συμφωνήσει σαν Big-4 και κόντρα σε όσα έχουμε ψηφίσει σε επίπεδο επαγγελματικού ποδοσφαίρου και στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Σας λέμε να βοηθήσουμε όλοι να έρθουν καλοί διαιτητές, αφού δεν μπορείτε. Λέτε παραμύθια στον κόσμο ότι τους διαιτητές θα τους φέρνει ο Ολυμπιακός, θα τους φέρνει ο Μαρινάκης. Βρείτε τους λοιπόν μόνοι σας. Αλλά να ξέρετε ότι αν δεν έρθουν ελίτ διαιτητές και τοπ διαιτητές πρώτης κατηγορίας από τοπ πρωταθλήματα εμείς δεν θα αφήσουμε την ομάδα να πάει σε σφαγή. Αρκετά έχει αλλοιωθεί το πρωτάθλημα.

Ξαναλέμε χιλιοστή φορά γιατί κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Ελίτ διαιτητές ή διαιτητές από την πρώτη κατηγορία και μόνο από τα δέκα κορυφαία πρωταθλήματα. Σ' αυτά τα κούφια λόγια και τις ανακοινώσεις να έρχονται διαιτητές από όλη την πρώτη κατηγορία, εμείς δεν συμφωνούμε. Και ο Νταμπάνοβιτς πρώτη κατηγορία είναι. Έτσι θέλετε να πάει το πρωτάθλημα; Πιστεύετε ότι θα τελειώσει; Ξαναλέω λοιπόν κ. Μπένετ. Να σκιστείς, δεν ξέρω τι θα κάνεις. Βρες καλούς διαιτητές στα χαρακτηριστικά που σου είπαμε. Στο ζητάνε όλες οι ομάδες και δεν έχεις καμία δικαιολογία. Και το ότι παραδέχτηκες ότι ο Μάνταλος είναι αντιπρόεδρός σου και κάνει τους ορισμούς, είναι κάτι που το ξέρει όλη η Ελλάδα. Ετσι εξηγείται γιατί κάποιοι ήξεραν τους ορισμούς μέρες πριν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και μιλάτε εσείς για καθαρό ποδόσφαιρο».

Οι απαντήσεις σε Μελισσανίδη

Όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, παράλληλα, τόνισε ότι ο Κλάτενμπεργκ είναι διεθνής απατεώνας και στο κρεβάτι του είναι η Μάτα Χάρι, η οποία πηγαίνει με όλους τους διαιτητές, ο κ. Μαρινάκης του απάντησε: «Αν ο Κλάτενμπεργκ είναι απατεώνας να πας στη Δικαιοσύνη. Να δώσεις και σ' εμάς τα στοιχεία για να μην τον πληρώνουμε στη Super League. Γιατί δεν παίρνετε τώρα τον Κλάτενμπεργκ να μας πει κι αυτός τη γνώμη του; Όσο για τα κρεβάτια, αφού θέλεις να πάμε σε αυτό το επίπεδο, ξέρουμε κι εμείς ποια έχετε ρίξει στο κρεβάτι του διπλανού σου (Μπένετ), την κυρία από τον Πειραιά, και ποιες ρίχνετε στα κρεβάτια γενικώς».

Όσο για την ατάκα του Μελισσανίδη "τι θέλει ο γελοίος ο Αυγενάκης κι ανακατεύεται;", ο κ. Μαρινάκης είπε "μάλλον ξέχασες τον Κοντονή που έλεγε ότι δεν θα αρχίσει ο τελικός αν δεν αλλάξουν διαιτητές. Τότε προφανώς δεν έκανε παρέμβαση ο Υπουργός στον τελικό Ολυμπιακός - ΑΕΚ"».