Ο Μαρσέλο παραδέχθηκε ότι ο Κριστιάνο προσπάθησε να τον πείσει να πάει στην Αλ Νασρ

Μαρσέλο

i

Μαρσέλο/PrtScr

Ο Μαρσέλο παραδέχθηκε ότι ο Κριστιάνο προσπάθησε να τον πείσει να πάει στην Αλ Νασρ

Κώστας Τόπας 10:31 - 12.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 12.03.2023

Ο Μαρσέλο παρουσιάστηκε από την Φλουμινένσε και στις πρώτες δηλώσεις του, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα, υπονοώντας μάλιστα ότι ο Κριστιάνο προσπάθησε να τον πείσει να πάει στην Αλ Νασρ.

Ο Μαρσέλο θα φοράει τη φανέλα της αγαπημένης του Φλουμινένσε, μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, με τους οπαδούς του βραζιλιάνικου συλλόγου να στήνουν ένα πάρτι για την επιστροφή του στην ομάδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο 34χρονος Βραζιλιάνος χαρακτήρισε την υποδοχή ως την καλύτερη στιγμή της ζωής του, ενώ χαρακτήρισε τη Φλουμινένσε σπίτι του, εκφράζοντας τη χαρά του που επέστρεψε.

«Δεν υπάρχουν χρήματα ή χρηματική αξία για την αγάπη που έχω για τη Φλουμινένσε. Θέλω να ανταποδώσω στους οπαδούς των τρικολόρ στο γήπεδο για όσα έζησα σήμερα. Υπήρχαν κι άλλες προτάσεις. Αλλά η Φλουμινένσε είναι το σπίτι μου. Επιστρέφω στο σπίτι μου. Είδατε τη χαρά των παιδιών μου. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να το πληρώσεις. Τίποτα καλύτερο από το να σε πληρώνουν για να επιστρέψεις στο σπίτι σου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος μέσω των δηλώσεων του δεν αρνήθηκε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησε να τον πείσει να πάρει μεταγραφή στην Αλ Νασρ.