Μαρτίνεθ: « Αξίζαμε τα γκολ που πετύχαμε, συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Σολμπάκεν και Μαρτίνεθ

i

© Intime

Μαρτίνεθ: « Αξίζαμε τα γκολ που πετύχαμε, συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:59 - 27.09.2023

Ευχαριστημένος με την ευρεία νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μιλώντας μετά το Ολυμπιακός - Άρης (4-1).

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός κόντρα στον Άρη και παρά το γεγονός πως για κάποιο διάστημα ζορίστηκε, τελικά πανηγύρισε τη νίκη με 4-1. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ συνεχάρη τους παίκτες του για την επίδοσή τους. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Παίξαμε ένα δύσκολο ματς με έναν αντίπαλο που αμύνθηκε καλά. Αξίζαμε τα γκολ που πετύχαμε. Στα πρώτα 10 λεπτά είχαμε δυο ευκαιρίες. Ο αντίπαλος έκλεισε τα κενά, αντιδράσαμε, όταν ο Άρης μας πίεσε παρουσιάσαμε το καλύτερο ποδόσφαιρό μας. Αν πρέπει να πούμε κάτι αρνητικό είναι η έλλειψη ευστοχίας.

Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα πολύ δυνατή. Δυσκολεύεσαι να την κερδίσεις. Μπήκαμε δυνατά, βρήκαμε τους διαδρόμους και παρουσιάσαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Μας έκλεισε σε κάποιες περιπτώσεις ο Άρης αλλά βρήκαμε τις λύσεις. Μετά από αυτό το ματς πιστεύω φτάνουμε σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε.

Είναι λογικό κάποιοι παίκτες να έχουν ενοχλήσεις όταν παίζεις 3 ματς την εβδομάδα. Για αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ. Ένα από τα κλειδιά ήταν η στήριξη του κόσμου ο οποίος μας έδωσε δύναμη και ώθηση, μας ανέβασαν και μας έδωσαν αυτό ακριβώς που θέλαμε.

Πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι που σκοράρει ο Ελ Κααμπί - Ποιος είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού που το έχει κάνει σε έξι συνεχόμενα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:36 - 27.09.2023

Πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι που σκοράρει ο Ελ Κααμπί - Ποιος είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού που το έχει κάνει σε έξι συνεχόμενα

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν σταματάει να βρίσκει δίχτυα. Μετά τα δύο που πέτυχε με τον Άρη έφτασε τα τα εννιά και αυτό ήταν το πέμπτο σερί παιχνίδι που σκοράρει με τους «Ερυθρόλευκους».

Σήμερα είναι πολύ σημαντική η νίκη, διότι η στιγμή που ήρθε αυτό το ματς ήταν πολύ σημαντική, καθώς ήταν πολύ λίγη η ξεκούραση και είναι σημαντικό να βλέπουμε πως σε τέτοιες στιγμές ο Ολυμπιακός αποδίδει έτσι».