Μαρτίνεθ: «Είμαστε στην Ευρώπη και στην Ευρώπη οποιοδήποτε λάθος το πληρώνεις - Δεν ξέρουμε αν το δεύτερο γκολ ήταν οφσάιντ»

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Μαρτίνεθ: «Είμαστε στην Ευρώπη και στην Ευρώπη οποιοδήποτε λάθος το πληρώνεις - Δεν ξέρουμε αν το δεύτερο γκολ ήταν οφσάιντ»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:43 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 05.10.2023

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μιλώντας μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα.

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε για μία ακόμα φορά τα φθηνά αμυντικά του λάθη και ενώ κέρδιζε με 2-0, τελικά έμεινε στο 2-2 με την Μπάτσκα Τοπόλα. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το τελικό αποτέλεσμα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ:

Για το αποτέλεσμα: 

«Σήμερα στο παιχνίδι ήταν σαν να ήταν πολλά ματς μαζί. Ξεκινήσαμε καλά, προηγηθήκαμε, κρατήσαμε τον έλεγχο. Όταν δεχθήκαμε το πρώτο γκολ αγχωθήκαμε, όμως μείναμε ενωμένοι. Φυσικά μας έκανε κακό το γκολ όμως και η αποβολή. Από εκείνο το σημείο και μετά χάσαμε τον έλεγχο. Επίσης δεν ξέρουμε αν το δεύτερο γκολ ήταν οφσάιντ. Είναι ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε και δεν θέλαμε».

Για το ενδεχόμενο πρόκρισης:

«Έχουμε τέσσερα παιχνίδια ακόμα. Βρισκόμαστε σε έναν όμιλο που μπορούν να γίνουν. Θα διεκδικήσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να μας χρησιμεύσει σα μάθημα. Θα πρέπει να μάθουμε ότι όταν βρισκόμαστε στη δυνατή μας κατάσταση να είμαστε καταιγιστικοί και να βάλουμε περισσότερα γκολ. Γιατί είμαστε στην Ευρώπη και στην Ευρώπη οποιοδήποτε λάθος το πληρώνεις».