Μαρτίνεθ: «Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Μαρτίνεθ: «Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:41 - 12.11.2023

Ικανοποιημένος με την επίδοση του Ολυμπιακού στην Τρίπολη ήταν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μιλώντας μετά το ματς με τον Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός απέδρασε από τη δύσκολη έδρα της Τρίπολης, εκεί όπου επικράτησε του Αστέρα με σκορ 2-0. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στάθηκε στη δύσκολη εβδομάδα της ομάδα του, ενώ εμφανίστηκε χαρούμενος με το αποτέλεσμα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ: 

Για το ματς: «Είναι αλήθεια ότι ήταν δύσκολο ματς. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μας που ήταν κουρασμένοι από την προσπάθεια της Πέμπτης. Κάνανε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για το ότι οι παίκτες του είχαν μια δύσκολη εβδομάδα: «Είναι αλήθεια πως είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Ξοδέψαμε αρκετή ενέργεια, κάναμε μια δύσκολη προσπάθεια γιατί το παιχνίδι ήταν δύσκολο γιατί σταθήκαν αρκετά καλά τακτικά. Αξίζαμε τη νίκη, ίσως και με περισσότερα γκολ».

Ράσταβατς: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το ματς»

Ο Μίλαν Ράσταβατς ήταν επίσης ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του και παράλληλα υποστήριξε ότι θα μπορούσε να πάρει το κάτι παραπάνω η ομάδα του.

Sportal Sunday Live: Ο Φορτούνης «καθάρισε» στην Τρίπολη, «ζωγράφισε» ο Σαμάτα, άνετο τρίποντο για ΑΕΚ, επαγγελματική νίκη για τον Παναθηναϊκό
SPORTAL ORIGINALS

22:30 - 12.11.2023

LIVE Sportal Sunday Live: Ο Φορτούνης «καθάρισε» στην Τρίπολη, «ζωγράφισε» ο Σαμάτα, άνετο τρίποντο για ΑΕΚ, επαγγελματική νίκη για τον Παναθηναϊκό

Η Sportal Sunday Live μετέφερε όλο το ρεπορτάζ από τις νίκες του Big 4 την Κυριακή. Ο Ολυμπιακός πέρασε από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με... αέρινο Φορτούνη, ο ΠΑΟΚ με ανατροπή και «ζωγραφιά» Σαμάτα κέρδισε τον Παναιτωλικό, η ΑΕΚ πέτυχε άνετο τρίποντο κόντρα στη Λαμία και ο Παναθηναϊκός έφτασε σε επαγγελματικό «διπλό» επί της Κηφισιάς στην Καισαριανή.

 «Είχαμε αυτό το αίσθημα ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το ματς. Γενικότερα είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας, στο πρώτο γκολ θα μπορούσαμε να έχουμε μια καλύτερη αντίδραση».