Μαρτσούκος: «Η ΕΡΤ καλά κάνει και λέει για τους χειραγωγημένους αγώνες, όποιος έχει βάλει το χέρι στο μέλι να μην πάρει ευρώ»

Πέτρος Μαρτσούκος

i

©intime

Μαρτσούκος: «Η ΕΡΤ καλά κάνει και λέει για τους χειραγωγημένους αγώνες, όποιος έχει βάλει το χέρι στο μέλι να μην πάρει ευρώ»

Sportal newsroom 20:42 - 29.09.2023

Ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, μιλώντας στο Metropolis αναφέρθηκε σε όλα τα «ανοιχτά μέτωπα» που υπάρχουν στο πρωτάθλημα, όπως για παράδειγμα το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 έχει ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα, αλλά ακόμα υπάρχουν αρκετά «ανοιχτά μέτωπα», όπως για παράδειγμα το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Μιλώντας στο Metropolis ο πρόεδρος της Λίγκας, Πέτρος Μαρτσούκος, αναφέρθηκε σε όλα αυτά τα θέματα, λέγοντας πως από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τη θέση, στόχος του ήταν να διώξει από το πρωτάθλημα όλα τα κακώς κείμενα. 

«Από την πρώτη ημέρα είπαμε ότι θα πρέπει όλα τα κακώς κείμενα να τα διώξουμε από τον χώρο. Ετσι αποφασίσαμε να μαγνητοσκοπούμε όλους τους αγώνες, κάτι που έγινε με έξοδα της ίδιας της λίγκας όπου προμηθεύτηκε τις κάμερες», ήταν τα λόγια του στην αρχή. 

Στη συνέχεια συνέχισε αναφερόμενος στο σκάνδαλο των χειραγωγημένων αγώνων και το τηλεοπτικό συμβόλαιο, λέγοντας: «Εγώ το έχω πει ξανά, από την ημέρα που ξεκίνησε το σκάνδαλο των χειραγωγημένων αγώνων, όλοι πονάμε στην τσέπη. Από τότε έχουν περάσει αρκετοί μήνες και δεν έχουμε δει κάτι, θα πρέπει μετά από έναν συγκεκριμένο αριθμό φακέλων να αποβληθεί η εκάστοτε ομάδα από το πρωτάθλημα και στη συνέχεια να χάσει τα προνόμια τους από τηλεοπτικά και άλλα εμπορικά έσοδα.

Κίνδυνος αποβολής του Ηρακλή από το πρωτάθλημα - Απορρίφθηκε η αίτηση επανεξέτασης της υπόθεσης Μάρα
SUPER LEAGUE 2

12:17 - 27.09.2023

Κίνδυνος αποβολής του Ηρακλή από το πρωτάθλημα - Απορρίφθηκε η αίτηση επανεξέτασης της υπόθεσης Μάρα

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ απέρριψε την επανεξέταση που ζήτησε ο Ηρακλής για την υπόθεση του Μπόγκταν Μάρα και η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι σε κίνδυνο.

Κλείνοντας είπε ότι «πρώτη φορά ξεκινάει το πρωτάθλημα στην ημερομηνία που είχαμε πει, αποβάλλαμε μόνοι μας ομάδα που δεν τηρούσε τον νόμο του κράτους, τον Αλμωπό Αριδαίας και η ΕΡΤ, βάσει δημοσιευμάτων για τους χειραγωγημένους αγώνες, καθυστερεί το συμβόλαιό μας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η ΕΡΤ καλά κάνει και λέει για τους χειραγωγημένους αγώνες και ότι δεν θέλει να πηγαίνουν τα χρήματα σε προέδρους και διοικήσεις που είναι εμπλεκόμενες, αλλά αυτό θα πρέπει να ισχύει για όλους,. Όποιος έχει βάλει το χέρι το μέλι να μην πάρει ευρώ».