Η έκκληση του προέδρου της Super League 2 προς τον Υπουργό Αθλητισμού: «Ξεκινήσαμε στην ώρα μας δίχως ούτε ένα έσοδο» (vid)

Ο κ. Βρούτσης

Η έκκληση του προέδρου της Super League 2 προς τον Υπουργό Αθλητισμού: «Ξεκινήσαμε στην ώρα μας δίχως ούτε ένα έσοδο» (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:27 - 27.11.2023

Έκκληση προς τον Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, έκανε ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, αναφορικά με τα ελλιπή έσοδα του πρωταθλήματος.

Δίχως έσοδα και τηλεοπτικό πάροχο συνεχίζει να βρίσκεται η Super League 2, πράγμα που αποτέλεσε αφορμή για τον πρόεδρο του πρωταθλήματος, Πέτρο Μαρτσούκο, να κάνει έκκληση προς τον αρμόδιο Υπουργό. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας στις τάξεις της δεύτερης κατηγορίας απευθυνόμενος στον κ. Βρούτση, του ζήτησε την οικονομική συνδρομή της πολιτείας, μιλώντας κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβεύσεων του ΠΣΑΠΠ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Πέτρος Μαρτσούκος:

«Ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους του ΠΣΑΠΠ οι οποίοι μάχονται κάθε μέρα για να έχουν οι ποδοσφαιριστές καλύτερες συνθήκες εργασίας. Φέτος οι σχέσεις με τον ΠΣΑΠΠ είναι άριστες με τη Super League 2. Πιστεύω ότι φέτος βάλαμε κάμποσα στοιχήματα σαν Super League 2. Αν ρωτάγατε τον Αύγουστο για το αν θα ξεκινήσει στην ώρα του το πρωτάθλημα, μόνο εγώ θα σας έλεγα ότι αυτό θα συνέβαινε. Κι όμως ξεκίνησε. 

Βλέπετε ότι υπάρχει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται στα νούμερα του Youtube. Το επόμενο στοίχημα είναι οι παίκτες που αγωνίζονται στη Super League 2 να λένε μόνο καλά πράγματα και πιστεύω θα το πετύχουμε. Μίας και είναι ο κ. Βρούτσης εδώ, χρειαζόμαστε τη βοήθεια της πολιτείας. Διότι αυτό το πρωτάθλημα ξεκίνησε στην ώρα του δίχως να έχει ούτε ένα έσοδο. Χωρίς φακέλους στη Sports Radar και με πολύ ανταγωνισμό».