Με Αϊτόρ και Λιβάι Γκαρσία η λίστα των υποψηφίων για την community team της σεζόν στο FIFA 2023

Αϊτόρ, Λιβάι Γκαρσία και Ρούμπεν Πέρεθ

i

Αϊτόρ, Λιβάι Γκαρσία και Ρούμπεν Πέρεθ/ © Intime

Με Αϊτόρ και Λιβάι Γκαρσία η λίστα των υποψηφίων για την community team της σεζόν στο FIFA 2023

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:25 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 11.04.2023

H EA Sports ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων για την community team of the season στο FIFA 2023 και ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται του Αϊτόρ και του Λιβάι Γκαρσία.

Η ΕΑ Sports έκανε γνωστά το ονόματα των υποψηφίων για την community team of the season στο FIFA 2023 και εκεί θα συναντήσουμε δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Super League. Ο λόγος για τον Αϊτόρ και τον Λιβάι Γκαρσία

Ο Ισπανός σταρ του Παναθηναϊκού και ο 25χρονος επιθετικός της ΑΕΚ βρίσκονται ανάμεσα σε πολύ μεγάλα ονόματα στο χώρο του ποδοσφαίρου ως υποψήφιοι για την επιθετική γραμμή. Ο Αϊτόρ, παρόλο που τραυματίστηκε σοβαρά και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης από τον περασμένο Οκτώβριο, κατάφερε να έχει μια κάρτα 80 overall rating λόγω της εξαιρετικής παρουσίας του στο ξεκίνημα της σεζόν. Από τη μεριά του ο Λιβάι Γκαρσία έχει κάρτα 83 overall rating, όντας ο πρώτος σκόρερ της «Ένωσης» με 12 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

H λίστα του ηλεκτρονικού παιχνιδιού απαρτίζεται από 100 ποδοσφαιριστές. Επτά τερματοφύλακες μεταξύ των οποίων ο Νταβίντ Ντε Χέα, ο Γιαν Ζόμερ και ο Ντόμινικ Λιβάκοβιτς. Στην άμυνα συναντάμε 24 ποδοσφαιριστές ανάμεσα τους οι Ακέ, Ρόμπερτσον και Ντανίλο. 

Στο χώρο του κέντρου θα δούμε 41 ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων ο Μπερνάρντο Σίλβα και ο Κινγκσλέι Κομάν. Τέλος, στην επίθεση συναντάμε 28 ποδοσφαιριστές. Πέρα από τον Αϊτόρ και τον Λιβάι Γκαρσία, υποψήφιοι είναι μεταξύ άλλων οι Αλέξις Σάντσες, Ροντρίγκο, Γκαμπριέλ Ζεσούς και  Άλβαρο Μοράτα