Με βασικό Παρέδες η Αργεντινή, με τους γνωστούς έντεκα η Κροατία (pics)
i

Ο Παρέδες / © Twitter

Με βασικό Παρέδες η Αργεντινή, με τους γνωστούς έντεκα η Κροατία (pics)

Sportal newsroom 19:59 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 13.12.2022

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες της Αργεντινής και της Κροατίας για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Όλα είναι έτοιμα για τη σπουδαία αναμέτρηση της Αργεντινής με την Κροατία, η οποία θα κρίνει τον έναν από τους δύο φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Λίγη ώρα πριν τη μεγάλη «μάχη» έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων, με την Αλμπισελέστε να έχει προχωρήσει σε εκπλήξεις και την Κροατία να επιλέγει τους ίδιους 11 με το προηγούμενο ματς κόντρα στη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, ο Λιονέλ Σκαλόνι δεν ξεκινά και πάλι τον Ντι Μαρία, καθώς δεν μπορεί να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο, ενώ εκτός βρίσκονται και οι Ακούνια και Μοντιέλ, επειδή έχουν συμπληρώσει κάρτες.

Έτσι, παρατάσσει την ομάδα του με διάταξη 4-4-2, με τον Ντίμπου Μαρτίνες να είναι στην εστία και τους Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι και Ταλιαφίκο στην άμυνα. Παρέδες, Έντσο Φερνάντες, Ντε Πολ και ΜακΆλιστερ θα αποτελέσουν την τετράδα στο κέντρο, με τον Μέσι να είναι σε ελεύθερο ρόλο στο πλάι του Άλβαρες.

Η ενδεκάδα της Αργεντινής: Ντίμπου Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Παρέδες, Έντσο Φερνάντες, Ντε Πολ, ΜακΆλιστερ, Μέσι, Άλβαρες

Από την άλλη πλευρά, ο Ζλάτκο Ντάλιτς έχει επιλέξει κανονικά τον ηγέτη της ομάδας, Λούκα Μόντριτς, ενώ βασικός είναι και ο Πάσαλιτς. Ο έμπειρος αμυντικός της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, βρίσκεται στον πάγκο, όπως και ο πρώην παίκτης της Ένωσης, Μάρκο Λιβάγια.

Η ενδεκάδα της Κροατίας: Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Σόσα, Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς, Μόντριτς, Πάσαλιτς, Κράμαριτς, Πέρισιτς