Με Γκαρσία και Μουκουντί η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
i

Αρολντ Μουκουντί, Λιβάι Γκαρσία/©intime

Με Γκαρσία και Μουκουντί η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Κώστας Τσίλης 19:47 - 18.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:57 - 18.03.2023

Γκαρσία και Μουκουντί ανέβασαν ρυθμούς στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ και είναι κανονικά στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Μέχρι την τελευταία προπόνηση περίμενε ο Ματίας Αλμέιδα για να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τόσο ο Λιβάι Γκαρσία, όσο και ο Αρόλντ Μουκουντί. Και από την στιγμή που αμφότεροι ανέβασαν στροφές στην δουλειά που έκαναν στα Σπάτα, ο Αργεντινός τεχνικός τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. 

Σε μεγαλύτερη αγωνιστική ετοιμότητα φαίνεται να βρίσκεται ο Μουκουντί, με βάση αυτά που έδειξε και στη σημερινή τελευταία προπόνηση. Κάτι που σημαίνει πως εκτός απροόπτου ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός θα βρίσκεται κανονικά και στην ενδεκάδα για το ντέρμπι. Δεν φαίνεται όμως να ισχύει το ίδιο και με τον Γκαρσία. 

Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ έδειξε να είναι σήμερα πολύ καλύτερα σε σχέση με προηγούμενες ημέρες. Εξ ου και ανέβασε στροφές στην προπόνηση και μπήκε και στην αποστολή. Όμως είναι δεδομένο πως ο Γκαρσία δεν θα ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα. Δεν είναι ακόμα έτοιμος για κάτι τέτοιο. Και το πιθανότερο είναι πως θα χρησιμοποιηθεί μόνο σε πολύ... έκτακτη ανάγκη μέσα στο ματς. 

Κατά τα άλλα, εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Βίντα αλλά και ο Φράνσον. Αναλυτικά οι επιλογές του Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Αθανασιάδης, Στάνκοβιτς, Ρότα, Σιντιμπέ, Μοχαμάντι, Χατζισαφί, Μουκουντί, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Γαλανόπουλος, Μάνταλος. Άμραμπατ, Αραούχο, Γκαρσία, Ελίασον, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Φερνάντες.