Με νέο look η Χεορχίνα εμψυχώνει τον Ρονάλντο (vid)
i

Χεορχίνα / ©print screen

Με νέο look η Χεορχίνα εμψυχώνει τον Ρονάλντο (vid)

Sportal newsroom 22:10 - 22.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 22.01.2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Αλ Νασρ, με την αγαπημένη του Χεορχίνα να βρίσκεται στο γήπεδο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Αλ Νασρ στον αγώνα με την Αλ Ετιφάκ, Προφανώς δε θα μπορούσε να λείπει από το γήπεδο η αγαπημένη του Χεορχίνα, η οποία είναι γνωστό ότι ακολουθεί παντού τον Πορτογάλο. Ο CR7 στο ντεμπούτο του ήταν αρκετά δραστήριος, παρόλο που δεν κατάφερε να βρει τέρμα. Για την ιστορία η Αλ Νασρ πήρε τη νίκη με γκολ του Ταλίσκα. 

Η Χεορχίνα έχει ακολουθήσει τον αγαπημένο της στη Σαουδική Αραβία, παρά τους αυστηρούς κανόνες που υπάρχουν στη χώρα. 

  • Πρέπει να φοράνε την αμπάγια δημόσια. Αυτός είναι ο σκουρόχρωμος χιτώνας.
  • Πρέπει να ντύνονται με «σεμνότητα και κοσμιότητα». 
  • Απαγορεύεται αυστηρά η εισαγωγή, η κατανάλωση αλκοόλ και προϊόντων που προέρχονται από χοιρινό.
  • Επίσης, δεν μπορούν να γευματίσουνε, να πιουν ή να καπνίσουν δημόσια κατά τη διάρκεια του μήνα του Ραμαζανιού, μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου.
  • Όσον αφορά τον τουρισμό στον νέο τόπο διαμονής της, η Χεορχίνα καθώς δεν είναι μουσουλμάνα, δεν θα μπορεί να επισκεφθεί τις Ιερές πόλεις, όπως η Μέκκα και η Μεδίνα, καθώς και άλλα φυσικά μέρη και μνημεία. Φυσικά, μπορεί να το κάνει μόνο μέσω εξουσιοδότησης.
     

Όσον αφορά το γάμο τους που δεν έχει γίνει, κανονικά στη Σαουδική Αραβία υπάρχει νόμος που τα άγαμα ζευγάρια δε μπορούν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, αλλά στη περίπτωσή τους το κράτος θα κάνει τα «στραβά μάτια».