Με Πόνσε και Μουκουντί αλλά χωρίς Αραούχο η αποστολή της ΑΕΚ για την Μασσαλία

Σέρχιο Αραούχο

i

©Intime

Με Πόνσε και Μουκουντί αλλά χωρίς Αραούχο η αποστολή της ΑΕΚ για την Μασσαλία

Κώστας Τσίλης 15:52 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:58 - 24.10.2023

Κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει αύριο το πρωί για την Μασσαλία, βρίσκονται ο Πόνσε και ο Μουκουντί αλλά όχι ο Αραούχο

Τα καλά μαντάτα που είχαν προκύψει στην χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ με τον Έκι Πόνσε και τον Αρολντ Μουκουντί, τα διαδέχθηκε ένα άσχημο στην σημερινή τελευταία μέρα δουλειάς πριν από το αυριανό ταξίδι στην Μασσαλία. Ο Σέρχιο Αραούχο δεν κατάφερε να μπει σε φουλ ρυθμούς σήμερα και τελικά κρίθηκε προτιμότερο να μείνει εκτός αποστολής. 

Ο αρχηγός της ΑΕΚ αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του παιχνιδιού της Κυριακής στην Τρίπολη, προκειμένου περισσότερο να προφυλαχθεί. Δεν φαίνεται να έχει κάτι πολύ σοβαρό, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι λίγες επιπλέον ημέρες, προκειμένου να ανεβάσει ξανά ρυθμούς στις προπονήσεις. Εξ ου και δεν μπορεί να βοηθήσει στο ματς της Πέμπτης με την Μαρσέιγ. Θα μείνει στην Αθήνα, μαζί με τον Γκαρσία, τον Γκατσίνοβιτς και τον Πισάρο, που επίσης είναι εκτός... μάχης. 

Αντίθετα αύριο θα ταξιδέψουν κανονικά με την αποστολή και ο Πόνσε και ο Μουκουντί. Κάτι άλλωστε που είχε φανεί ήδη από την χθεσινή προπόνηση, όταν μπήκαν αμφότεροι κανονικά στο πρόγραμμα. Και πιθανότατα θα βρίσκονται και στην βασική ενδεκάδα.