Με σημαντικές απουσίες ξανά, η αποστολή της ΑΕΚ για Παναιτωλικό

Με σημαντικές απουσίες ξανά, η αποστολή της ΑΕΚ για Παναιτωλικό

Κώστας Τσίλης 20:22 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:25 - 07.10.2023

Με Γκαρσία, Τσούμπερ, Σιμάνσκι και Γαλανόπουλο, το απουσιολόγιο του Αλμέιδα για το αυριανό ματς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Παναιτωλικό

Δεν υπήρχε ούτε ένα απ' αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ, που ο Ματίας Αλμέιδα να μην είχε σημαντικά ονόματα στο απουσιολόγιο του. Και το αυριανό ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στον Παναιτωλικό, δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Λιβάι Γκαρσία έτσι κι αλλιώς δεν θα προλάβαινε να είναι έτοιμος, ενώ ούτε και ο Στίβεν Τσούμπερ πρόλαβε να είναι εγκαίρως έτοιμος. Επομένως αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής. Δεν είναι όμως τα μοναδικά ονόματα στο απουσιολόγιο. 

Ο Κώστας Γαλανόπουλος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και γι αυτό ο Αλμέιδα επέλεξε να μην τον πάρει στην αποστολή. Ενώ εκτός των επιλογών του Αργεντινού τεχνικού, έμεινε και ο Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός χαφ είχε συνεχόμενα παιχνίδια ως βασικός, είναι φορτωμένος με κούραση και ο Αλμέιδα επέλεξε να του δώσει ανάσες. Εξάλλου έχει και υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα. 

Κατά τα άλλα, στις επιλογές του Αλμέιδα επέστρεψε τόσο ο Τομ Φαν Βέερτ, όσο και ο Ζίνι. Αμφότεροι δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης με τον Άγιαξ. Ωστόσο μπήκαν ξανά στην αποστολή για το ματς πρωταθλήματος. Μάλιστα για να μπορέσει να καθίσει και στον πάγκο ο Ζίνι ως επιλογή για το παιχνίδι, έμεινε εκτός αποστολής και ο Μιλάντ Μοχαμάντι, προκειμένου η πεντάδα των ξένων να συμπληρωθεί με Αραούχο, Χατζισαφί, Πινέδα και Πισάρο.