Με τον… κόσμο του στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός!

Με τον… κόσμο του στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός!

Το κάλεσμα για συγκέντρωση στη Ρέντη και ο οδηγός με ΑΕΚ…

Για τον Ολυμπιακό το ματς στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, είναι τελικός. Είναι στο -3, θέλει το «διπλό» για να πιάσει τους «πράσινους» και να μη χάσει έδαφος από την ΑΕΚ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, εδώ και καιρό πιστεύει στο πρωτάθλημα και το δείχνει με την παρουσία του στο γήπεδο και όχι μόνο.

Πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ, οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν συγκεντρωθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Προσπάθησαν να τονώσουν ψυχολογικά προπονητή (τότε ο Μίτσελ) και παίκτες και αυτοί τους αντάμειψαν με ένα σπουδαίο «διπλό» και το 1-3 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην πρώτη επίσκεψη του Ολυμπιακού σε αυτό το γήπεδο, με τη νέα του μορφή. Ο… οδηγός, φαίνεται πως θα είναι ο ίδιος κι έτσι ο Ολυμπιακός θα πάει με τον… κόσμο του στη Λεωφόρο!

Οι φίλοι των Πειραιωτών, θα συγκεντρωθούν στις 18:00 στο Ρέντη, ώστε να δώσουν το σύνθημα για το «διπλό». Μια ακόμη τόνωση ψυχολογίας, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έτσι, θέλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν ως ένα σημείο την αποστολή που θα μεταβεί στη Λεωφόρο για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Η αλήθεια είναι πως φέτος ο κόσμος έχει στηρίξει την ομάδα, πίστευε στην επιστροφή και βλέποντας τον Ολυμπιακό στους -3 βαθμούς από την κορυφή, θέλει από την πλευρά του να κάνει αυτό που πρέπει, δίνοντας την ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Ανιγκό. Ο Γάλλος θα είναι ο δεύτερος προπονητής του Ολυμπιακού φέτος κόντρα στους «πράσινους», μετά τον Μίτσελ

Tags: