Αιχμές Μεντιλίμπαρ κατά του αθλητικού διευθυντή της Σεβίλλης, Βίκτορ Όρτα

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© Intime

Αιχμές Μεντιλίμπαρ κατά του αθλητικού διευθυντή της Σεβίλλης, Βίκτορ Όρτα

Sportal newsroom 13:38 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:18 - 12.06.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη Σεβίλλη, αφήνοντας αιχμές για τον νυν αθλητικό διευθυντή των Ανδαλουσιανών.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «αναγέννησε» τον Ολυμπιακό, τον οδήγησε στην κατάκτηση του Conference League και δείχνει απόλυτα ευτυχισμένος με τα όσα βιώνει στον Πειραιά, ωστόσο δεν ξεχνάει τις δύσκολες στιγμές που έζησε στη Σεβίλλη.

Ο Βάσκος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στη «Mundo Deportivo» και μεταξύ άλλων σχολίασε την απομάκρυνσή του από την ομάδα της Ισπανίας, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τον νυν αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Βίκτορ Όρτα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ένιωσα πως δεν με έκριναν σωστά. Από τα οκτώ παιχνίδια που έμεινα στον πάγκο φέτος, στα τρία πρώτα είχαμε πολλές απουσίες. Στα πέντε παιχνίδια που δώσαμε από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά δεν πήγαμε άσχημα. Ένιωσα λίγο πως δεν με εμπιστεύονταν. Είναι επίσης αλήθεια ότι η Σεβίλλη και η προηγούμενη αθλητική διοίκηση (με επικεφαλής τον Μόντσι) ήταν αυτοί που με πήραν και με έκαναν να κερδίσω το πρώτο μου ευρωπαϊκό τουρνουά.Μετά έγινε μια αλλαγή στο κομμάτι της διοίκησης που δεν ήταν καλή για μένα.

Δεν με καταλάβαινε πολύ καλά, ούτε ήθελε να περιμένει να βελτιωθούν τα πράγματα. Ούτε θυμόντουσαν τι είχαμε κάνει τους προηγούμενους τρεις μήνες.Η νυν αθλητική διοίκηση της Σεβίλλης δεν μας εμπιστεύτηκε.

Αν συναντήσω στον δρόμο τον Βίκτορ Όρτα; Θα πω ένα γεια, γιατί είμαστε άνθρωποι Αλλά δεν πρόκειται να του πω τίποτα. Ό,τι έγινε εκείνη την περίοδο. Οι προπονητές ξέρουν ότι μπορούμε να υπογράψουμε ή να κάνουμε συμβόλαιο για ένα, δύο ή τρία χρόνια και δεν ξέρουμε πότε μπορούμε να φύγουμε.

Το τελευταίο διάστημα πάντως έχουν περάσει αρκετοί προπονητές από τον πάγκο αλλά ο αθλητικός διευθυντής είναι πάντα ο ίδιος, έτσι δεν είναι; Αυτό είναι που αξίζει».