Μεγάλη αποκάλυψη Βερβελέ στους «Baladeros» για τα αποδυτήρια: «Ξέρετε τι τους έδειχνε ο Μαρτίνεθ πριν τον Βολο;»

Μεγάλη αποκάλυψη Βερβελέ στους «Baladeros» για τα αποδυτήρια: «Ξέρετε τι τους έδειχνε ο Μαρτίνεθ πριν τον Βολο;»

Sportal newsroom 14:47 - 05.12.2023

Ο Διονύσης Βερβελές αποκάλυψε στην εκπομπή «Baladeros Live» τι συνέβη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού πριν από το ματς στον Βόλο.

«Πήγαμε να κάνουμε τον Ιμπόρα στόπερ. Τώρα γίνεται να τον κάνουμε; Έχουμε τον Ντόι. Επίσης, ελάχιστοι παίκτες είναι βελτιωμένοι με Μαρτίνεθ. Αντί να τους δείξει στον Βόλο βίντεο του αντιπάλου, έδειχνε στους παίκτες τα γκολ επί της θητείας του. Είναι δυνατόν; Αν δεν μπορείς και δε θέλεις, μην πηγαίνεις να το παίξεις το ματς στον Βόλο. Γύρισε και έκανε ομιλίες. Δεν άλλαξε κάτι ο Μαρτίνεθ. Μονοδιάστατα με τον Φορτούνη έπαιζε. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Μίλησαν κάποιοι παίκτες στην ομιλία και μετά του αφιέρωναν γκολ. Άλλο συννεφάκι αυτό από κάποιους παίκτες. Στη Φράιμπουργκ αν οι Γερμανοί δε σταματούσαν, θα έτρωγε εννιά γκολ ο Ολυμπιακός. Θα πηδούσα από τα δημοσιογραφικά να μπω εγώ μέσα να παίξω. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός κάνει την ιδανικότερη κίνηση, να αλλάξει τον προπονητή. Με αυτόν τον προπονητή θα έχανε από την Μπάτσκα Τόπολα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Βερβελής στους Baladeros!

🔴Baladeros LIVE: Ο Μαρτίνεθ, ο Καρβαλιάλ και οι... ιπτάμενοι Βίντα, Ιωαννίδης και ΠΑΟΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!