Μελ: «Παίξαμε το πρώτο ημίχρονο – Να πάμε να κερδίσουμε για να προκριθούμε»

Πεπ Μελ

i

Πεπ Μελ/©Intime

Μελ: «Παίξαμε το πρώτο ημίχρονο – Να πάμε να κερδίσουμε για να προκριθούμε»

Ελένη Ανδρικοπούλου 21:16 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 23.01.2024

Όλα όσα είπε ο Πέπε Μελ στην συνέντευξη τύπου μετά την εντός έδρας ήττα του ΟΦΗ με 2-1 από τον Παναιτωλικό. Ο Ισπανός κόουτς τόνισε πως η πρόκριση δεν έχει κριθεί και πως η ομάδα του μπορεί να νικήσει στο Αγρίνιο.

Ο Πέπε Μελ μετά την ήττα του ΟΦΗ με 2-1 από τον Παναιτωλικό στο Γεντί Κουλέ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson δήλωσε πως  η πρόκριση ακόμα δεν έχει κριθεί και πως η ομάδα του μπορεί να νικήσει στο Αγρίνιο. Θυμίζουμε η ρεβάνς έχει οριστεί στις 31 Ιανουαρίου. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως εξηγεί την εικόνα του ΟΦΗ: «Σήμερα οι παίκτες ήταν πιεσμένοι, ήταν υποχρεωτικό να κερδίσουμε. Αυτό το παιχνίδι είναι 180 λεπτά και τώρα είναι το ημίχρονο. Είμαι αισιόδοξος για τον επαναληπτικό, πιστεύω πως είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο».

Για το αν υπάρχει εξήγηση για την εικόνα του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο και τα γκολ που δέχεται στο τρανζίσιον: «Είναι λάθος δικό μας, δεχτήκαμε δύο γκολ σε αντεπιθέσεις και το δεύτερο είναι τραγικό. Ήμασταν στην επίθεση, δεν τελείωσαμε την φάση και νομίζαμε ότι τελείωσε το ματς και δεν κάναμε φάουλ για να σταματήσουμε την επίθεση».

Για το τι πρέπει να γίνει ώστε να αλλάξει η εικόνα του ΟΦΗ και να πάρει την πρόκριση: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι να διορθωθούμε, να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε το δεύτερο ημίχρονο αφού κέρδισε σήμερα ο Παναιτωλικός, μπορούμε να κερδίσουμε και εμείς εκεί».

Για το ότι ο ΟΦΗ δεν σκοράρει και δεν δημιουργεί φάσεις: «Πρέπει να διορθωθούμε και στους δύο τομείς. Αν βάλουμε στην διαδικασία διαφορετικούς παίκτες πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, ο στόχος είναι ίδιος. Να σκοράρουμε για να προκριθούμε».