Μελισσανίδης: «Έχουμε κάνει βήματα προόδου, από την εποχή που ξέραμε τον πρωταθλητή από τον Νοέμβρη και ήταν πάντα ο ίδιος»
i

Δημήτρης Μελισσανίδης/©intime

Μελισσανίδης: «Έχουμε κάνει βήματα προόδου, από την εποχή που ξέραμε τον πρωταθλητή από τον Νοέμβρη και ήταν πάντα ο ίδιος»

Κώστας Τσίλης 16:58 - 27.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:13 - 27.03.2023

Ο Μελισσανίδης αναφέρθηκε εκτενώς σ' όσα συνέβησαν στην ΚΕΔ επί διοικήσεων ΕΠΟ πριν από το 2016 και τόνισε πως έχουν γίνει βήματα προόδου καθώς πλέον 4 ομάδες διεκδικούν τον τίτλο

Από την ΑΕΚ τηρούν στάση αναμονής για επίσημη τοποθέτηση επί των όσων έγιναν στην συνάντηση των έξι ομάδων στην ΕΠΟ με τον αρχιδιαιτητή. Ωστόσο αυτό που τόνισε, μεταξύ άλλων, μέσα στη συνάντηση ο Δημήτρης Μελισσανίδης, είχε να κάνει κυρίως με το γεγονός πως φέτος διεκδικούν επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα τέσσερις ομάδες, σε αντίθεση μ’ ότι γινόταν πριν από το 2016. Κάτι που φανερώνει, όπως επεσήμανε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, πως έχουν γίνει βήματα προόδου

«Υπάρχει μεγάλη πρόοδος με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν στα ίσια το πρωτάθλημα και είναι φανερό πως έχουμε κάνει μεγάλα βήματα προόδου από την εποχή που ανεξαρτήτως των δυνατοτήτων των ομάδων ξέραμε τον πρωταθλητή από τον Νοέμβριο και ήταν πάντα ο ίδιος» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μελισσανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς σ’ όλα όσα γινόντουσαν στις περιόδους της ΚΕΔ, υπό των διοικήσεων της ΕΠΟ, πριν από το 2016.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ στάθηκε ιδιαίτερα στις εποχές των διοικήσεων Σαρρή και Γκιρτζίκη. Μάλιστα αναφέρθηκε εκτενώς στο γεγονός πως από το καλοκαίρι του 2014 εως αυτό του 2015, άλλαξαν δέκα φορές την σύνθεση της ΚΕΔ. Κάτι που καταδείκνυε, σύμφωνα με την Ένωση, πως κατά το δοκούν άλλαζαν εν ψυχρώ την ΚΕΔ χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν και χωρίς να κουνιέται φύλλο, κάνοντας κυρίως επίδειξη δύναμης. Σε όλα αυτά αναφέρθηκε εκτενώς ο Μελισσανίδης, θύμισε όλες τις λεπτομέρειες, τα ονόματα, όπως φυσικά και το γεγονός πως δύο πρόεδροι της ΚΕΔ διαδοχικά εκείνη την περίοδο, έγιναν και πρόεδροι της ΕΠΟ στην συνέχεια.

Επίσης, προς το τέλος της συνάντησης και αφού είχε αποχωρήσει ο Μελισσανίδης, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, αντέδρασε έντονα σε τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για το εαν είναι κακό να επικοινωνεί ο Κλάτενμπεργκ με κάποιους διαιτητές που γνωρίζει. Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε πως είναι απαράδεκτη οποιαδήποτε εμπλοκή του Κλάτενμπεργκ με τους διαιτητές και όποιοι έχουν μιλήσει μαζί του θα πρέπει να αποκλειστούν από πιθανές επιλογές.