Μέσα Σαμάτα-Μουργκ για Χαρτς!

Αλί Σαμάτα

i

© Intime

Μέσα Σαμάτα-Μουργκ για Χαρτς!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε τους Άλι Σαμάτα και Τόμας Μουργκ να προπονούνται ενόψει του σημαντικού αγώνα με την σκωτσέζικη Χαρτς.

Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε τη Τρίτη 29/8 με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να βλέπει τους Άλι Σαμάτα και Τόμας Μουργκ να προπονούνται κανονικά και να είναι ετοιμοπόλεμοι για τη ρεβάνς με τη Χαρτς.

Το μόνο πρόβλημα είναι ο Φιλίπε Σοάρες, που υποφέρει από θλάση και συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Όσον αφορά το αυριανό 30/ 8 πρόγραμμα, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ η Χαρτς στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας. Οι δύο προπονήσεις θα είναι ανοιχτές για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 12:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Αντρίγια Ζίβκοβιτς , ενώ οι Σκωτσέζοι θα δώσουν τη δική τους στις 20:00.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ στην ιστοσελίδα της:

Με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa Conference League ο Δικέφαλος συνεχίζει, απόλυτα συγκεντρωμένος, την προετοιμασία του για τον αγώνα της Πέμπτης (31.08) κόντρα στη Χαρτς.

Aποθεώνει τον Τζίμα του ΠΑΟΚ ένας από τους κορυφαίους λογαριασμούς για τα μεγαλύτερα ταλέντα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:23 - 29.08.2023

Aποθεώνει τον Τζίμα του ΠΑΟΚ ένας από τους κορυφαίους λογαριασμούς για τα μεγαλύτερα ταλέντα

Στα ραντάρ ενός εκ των κορυφαίων λογαριασμών στο twitter που ασχολείται με τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα, βρίσκεται το όνομα του 17χρονου Στέφανου Τζίμα του ΠΑΟΚ, που σκόραρε στο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στη Κηφισιά.

Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας και τακτικής και η προπόνηση έκλεισε με οικογενειακό δίτερμα. Ο Φιλίπε Σοάρες συνέχισε με το ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Την Τετάρτη (30.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ η Χαρτς στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας. Οι δύο προπονήσεις θα είναι ανοιχτές για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 12:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ οι Σκωτσέζοι θα δώσουν τη δική τους στις 20:00.