Ακόμα ο Μέσι δεν ανακοινώθηκε και η Ίντερ Μαϊάμι έκανε sold out σε όλα τα φετινά παιχνίδια της

Ο Λιονέλ Μέσι.

i

©intime

Ακόμα ο Μέσι δεν ανακοινώθηκε και η Ίντερ Μαϊάμι έκανε sold out σε όλα τα φετινά παιχνίδια της

Κώστας Τόπας 10:45 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 09.06.2023

Η Ίντερ Μαϊάμι δεν έχει ανακοινώσει κι επίσημα τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους οπαδούς της να εξαντλήσουν όλα τα εισιτήρια για τα εντός και εκτός έδρας ματς μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Φρενίτιδα ενθουσιασμού έχει προκαλέσει η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι. Από εδώ και στο εξής, ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας θα παίζει στο MLS μέχρι το 2026, όταν το έθνος θα φιλοξενήσει από κοινού με Μεξικό και Καναδά, το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Αργεντινός αστέρας θα ενταχθεί σε μια ομάδα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς στα πρώτα 16 παιχνίδια της.

Αυτό όμως δεν απογοητεύει τους οπαδούς της Ίντερ Μαϊάμι, οι οποίοι ανυπομονούν να δουν από κοντά και να θαυμάσουν το νέο αστέρι της ομάδας τους. Γι' αυτό και ο σύλλογος του Ντέβιντ Μπέκαμ αποφάσισε να εκτοξεύσει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, με την κίνησή του να αποδεικνύεται πανέξυπνη.

Κι αυτό διότι οι φίλοι της Ίντερ Μαϊάμι έσπευσαν να κλείσουν θέση στο γήπεδο παρά τις «φουσκωμένες» τιμές, με αποτέλεσμα να εξαντληθούν τα εισιτήρια για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του Λιονέλ Μέσι.

«Ζήτησα από τον Μέσι ένα εισιτήριο για ένα ματς της Ίντερ Μαϊάμι και μου είπε πως υπάρχει sold out. Δεν υπάρχουν εισιτήρια. Δεν ξέρω τι συμβαίνει», είπε χαρακτηριστικά ο Σέρχιο Αγουέρο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα εισιτήριο για το Game 3 των τελικών του NBA, μεταξύ Νάγκετς και Μαϊάμι Χιτ ξεκινούσε από τα 385 ευρώ, ενώ για το ντεμπούτο του Μέσι στις 21 Ιουλίου, θα χρειαστεί κάποιος να δαπανήσει περισσότερα από 400 ευρώ για παρακολουθήσει από κοντά τον «Λίο».