Εκτόξευση για την Ίντερ Μαϊάμι μετά τους Μέσι και Μπουσκέτς: Εφτασε σχεδόν τα 80 εκατ. ευρώ η χρηματιστηριακή αξία της

Ο Λιονέλ Μέσι.

i

©intime

Εκτόξευση για την Ίντερ Μαϊάμι μετά τους Μέσι και Μπουσκέτς: Εφτασε σχεδόν τα 80 εκατ. ευρώ η χρηματιστηριακή αξία της

Κώστας Τόπας 10:40 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 26.06.2023

Με την άφιξη των Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Μπουσκέτς αλλά και την πιθανή των Ζόρντι Άλμπα και Λουίς Σουάρες, η χρηματιστηριακή αξία της Ίντερ Μαϊάμι έχει εκτοξευτεί σχεδόν στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ συνεχίζει να εργάζεται για να σχηματίσει μια μεγάλη ομάδα γύρω από τον Λιονέλ Μέσι. Η ομάδα του MLS ανακοίνωσε τον Σέρχιο Μπουσκέτς πριν από λίγες μέρες και οι... διάσημες ενισχύσεις ενδέχεται να συνεχιστούν και το προσεχές διάστημα.

Η έλευση του Αργεντινού αστέρα στην Ίντερ Μαϊάμι έκανε και τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς να αποφασίσει να πάει στο MLS. Με και τους δύο παίκτες να έχουν ήδη υπογράψει επίσημα, τώρα μένει να διαπιστωθεί αν ποδοσφαιριστές όπως ο Ζόρντι Άλμπα ή ακόμα και ο Λουίς Σουάρες θα καταλήξουν επίσης στο κλαμπ του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η συνολική χρηματιστηριακή αξία αυτής της ομάδας, με τις τελευταίες αφίξεις και φήμες μεταγραφών, θα έφτανε σχεδόν τα 80 εκατομμύρια ευρώ, από εκεί που σήμερα δεν ξεπερνάει τα 40.

 Παρακάτω είναι μερικοί από τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στην Ίντερ Μαϊάμι ή το όνομά του έχει συνδεθεί με την ομάδα: Ντρέικ Κάλεντερ (800 χιλιάδες ευρώ), Γιεντλίν (2 εκατομμύρια ευρώ), Καμάλ Μίλερ (4 εκατομμύρια), Κρίστοφ (2 εκατομμύρια ευρώ), Ζόρντι Άλμπα (5 εκατομμύρια ευρώ), Σέρχιο Μπουσκέτς (5 εκατομμύρια ευρώ), Γκρεγκόρ (2,5 εκατομμύρια ευρώ), Ροδόλφο Πιζάρο (3,5 εκατομμύρια ευρώ) Λιονέλ Μέσι (45 εκατομμύρια ευρώ), Λουίς Σουάρες (4 εκατομμύρια ευρώ), Γιόζεφ Μαρτίνεθ (4 εκατομμύρια ευρώ).

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Χόρχε Μας, έχει ήδη ανακοινώσει ότι εργάζονται για να κάνουν τρεις έως και πέντε ακόμη προσθήκες για τη φετινή σεζόν. 

Πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου

Υπάρχει ήδη ημερομηνία για το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι. Αυτό θα είναι στις 21 Ιουλίου με αντίπαλο την Κρουζ Αζούλ, σε έναν αγώνα που αντιστοιχεί στο Λιγκ Καπ. Εννοείται ότι τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί.