Στη Βαρκελώνη ο Μέσι, νέα σενάρια περί επιστροφής στους «μπλαουγκράνα» (vid)
i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Yasser Bakhsh/Getty Images/Ideal Images

Στη Βαρκελώνη ο Μέσι, νέα σενάρια περί επιστροφής στους «μπλαουγκράνα» (vid)

Κώστας Τόπας 09:00 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 20.02.2023

Η Παρί έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες της και ο Λιονέλ Μέσι ταξίδεψε στη Βαρκελώνη, με τα σενάρια περί επιστροφής του στους «μπλαουγκράνα» να φουντώνουν και πάλι...

Η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε πολύ κοντά στην ήττα από την Λιλ, ωστόσο ο λυτρωτής Λιονέλ Μέσι της χάρισε το τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ. Μετά από αυτή τη νίκη, ο Γκαλτιέ έδωσε άδεια στους παίκτες των Παριζιάνων, με τον Αργεντινό αστέρα να παίρνει το αεροπλάνο για την Βαρκελώνη.

Ο φακός απαθανάτισε τον Μέσι στο αεροδρόμιο της ισπανικής πόλης, με τα σενάρια περί επιστροφής του στους «μπλαουγκράνα» να φουντώνουν και πάλι. Το συμβόλαιο του Αργεντινού αστέρα στους Παριζιάνους, ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και όλα είναι στον αέρα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους, ωστόσο τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί.

Πάντως πριν από μερικές ημέρες, ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι φρόντισε να βάλει φρένο στα σενάρια περί επιστροφής του γιου του στο «Καμπ Νόου».

«Δεν νομίζω ότι ο Λέο θα παίξει ξανά με την Μπαρτσελόνα. Δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμη να ανανεώσουμε την Παρί, ούτε έχουμε μιλήσει με τον Τζουάν Λαπόρτα και δεν υπάρχει καμία προσφορά αυτή τη στιγμή», τόνισε χαρακτηριστικά στη «Sport». Πάντως αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και την Παρί Σεν Ζερμέν, τότε, στο τραπέζι υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο μετακόμισης στο MLS για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι.