Η συγκίνηση του Μέσι όταν συνειδητοποίησε ότι όλα τα παιδιά ονομάζονται «Λέο» (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

Λιονέλ Μέσι/PrtScr

Η συγκίνηση του Μέσι όταν συνειδητοποίησε ότι όλα τα παιδιά ονομάζονται «Λέο» (vid)

Κώστας Τόπας 15:18 - 13.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 13.03.2023

Ο Λιονέλ Μέσι συνεργάστηκε με τη Mastercard για να κυκλοφορήσει μια νέα ειδική φανέλα για το Champions League, με το αποτέλεσμα της διαφήμισης να είναι εντυπωσιακό.

Για να ανακοινώσει την εκδήλωση, η αμερικανική εταιρεία δημιούργησε μια γιγάντια τοιχογραφία στο κέντρο του Παρισιού με τον Μέσι και τα τέσσερα μικρά παιδιά που γνώρισε, τα οποία ονομάζονται επίσης «Λέο». Οι νεαροί οπαδοί προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν στο «Team Leo» από τον ίδιο τον Μέσι, ο οποίος έδωσε σε καθέναν από αυτούς μια νέα ειδική φανέλα του Champions League, που χρηματοδοτήθηκε από τη Mastercard.

Πρεσβευτής της Mastercard από το 2018, η συμμετοχή του Μέσι σε αυτήν την τελευταία καμπάνια εμπνεύστηκε από τα αποτελέσματα ή την πρόσφατη δημοσκόπηση που έδειξε ότι περίπου 1 στους 4 (24%) των γονέων έχουν ονομάσει το παιδί τους «Λέο», αναφέροντας τον Μέσι ως παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς νέους ανθρώπους.

«Το να παίζω ποδόσφαιρο ήταν το πάθος της ζωής μου και τίποτα δεν μου φέρνει περισσότερη χαρά από το να μεταδώσω την αγάπη μου για το όμορφο παιχνίδι στην επόμενη γενιά. Κοιτάζω πίσω στη δική μου καριέρα και ελπίζω μόνο να μπορώ να κάνω το ίδιο για το ταλέντο του αύριο, πολλά από τα οποία θα επευφημώ τα επόμενα χρόνια», ανέφερε από την πλευρά του ο Μέσι.