Σκαλόνι: «Αμφίβολος ο Μέσι για το ματς της Αργεντινής με την Παραγουάη»

Λιονέλ Μέσι

i

© Intime

Σκαλόνι: «Αμφίβολος ο Μέσι για το ματς της Αργεντινής με την Παραγουάη»

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής για τα τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη.

Ο Λιονέλ Μέσι ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, ωστόσο όπως δήλωσε ο Λιονέλ Σκαλόνι η παρουσία του στο ματς με την Παραγουάη (13/10, 02:00) είναι αμφίβολη. Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας τόνισε πως μέχρι στιγμής δεν είναι βέβαιο εάν ο Pulga θα είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Για αυτόν, μια ακόμη προπόνηση είναι σημαντική και θα μιλήσω μαζί του για να αποφασίσω αν θα παίξει ή όχι, αλλά πρέπει πρώτα να το δω μαζί του και πάνω από όλα πρέπει να είμαι σίγουρος ότι μπορεί να ξεκινήσει. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι σε τέσσερις ημέρες με το Περού και δεν είναι τόσο εύκολο να ορίσουμε αν είναι διαθέσιμος. 

Το σημαντικό είναι ότι νιώθει άνετα. Αυτό που μας αφήνει ήσυχους είναι ότι αν δεν είναι σε θέση να παίξει, υπάρχουν παίκτες για να καλύψουν το κενό του. Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικοί απόντες, αλλά αυτοί που έρχονται για να τους αντικαταστήσουν, είναι πολύ ικανοί».

Γκολ έργο τέχνης από τον Μέσι στην προπόνηση της εθνικής Αργεντινής

Ο Λιονέλ Μέσι κάνει τα πάντα να φαίνονται απλά. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου «ζωγραφίζει» κι όταν δεν έχει και πίεση για το αποτέλεσμα, τότε η κατάληξη μπορεί να είναι ακόμα καλύτερο.

Ο άσος της Ίντερ Μαϊάμι βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής, η οποία την Πέμπτη θα υποδεχθεί την Παραγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και στη συνέχεια θα παίξει με το Περού εκτός έδρας. 

Ο Μέσι, λοιπόν, στο διπλό δέχθηκε την πάσα συμπαίκτη του κι απέναντι στον γκολκίπερ, έκανε ένα σκαφτό πλασέ, η μπάλα κατέβηκε ιδανικά από… τον ουρανό και κατέληξε στην εστία.

Δείτε την γκολάρα του Μέσι: