Ο κακοποιός που έκλεψε Μπενζεμά, Κριστιάνο και Κρόιφ δεν έχει ληστέψει το σπίτι του Μέσι γιατί τον αγαπάει

Ο κακοποιός που έκλεψε Μπενζεμά, Κριστιάνο και Κρόιφ δεν έχει ληστέψει το σπίτι του Μέσι γιατί τον αγαπάει

Κώστας Τόπας 11:19 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:22 - 06.11.2023

Ενας κακοποιός που στο παρελθόν έχει κλέψει μεταξύ άλλων τους Καρίμ Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Γιόχαν Κρόιφ αποκάλυψε ότι δεν έχει ληστέψει τον Λιονέλ Μέσι, μιας και ο Αργεντινός αστέρας είναι από τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ποδοσφαιριστές έχουν πέσει θύματα ληστείας, μιας και τα πολυτελή σπίτια τους, αποτελούν την καλύτερα λεία για τους κακοποιούς. Ενας από αυτούς, ο Αλμπέρτο έχει ληστέψει τους Καρίμ Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο Γιόχαν Κρόιφ και μιλώντας «El Español» αναφέρθηκε στις κλοπές που έχει διαπράξει.

Ο Αλμπέρτο, κατάγεται από την Αλβανία και τον αποκαλούν «το αφεντικό της μαφίας», μετά το γεγονός ότι κατάφερε να ληστέψει το σπίτι του Γιόχαν Κρόιφ το 2012. Τα κλοπιμαία που απέκτησε ήταν περίπου 20.000 ευρώ. Ωστόσο, ο θρύλος της Μπαρτσελόνα είχε αναφέρει ότι το ποσό αυτό ξεπέρασε τις 500.000 ευρώ. Μία από τις ομάδες του, λήστεψε επίσης στο σπίτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μαδέρα και μπόρεσε επίσης να μπει στην έπαυλη του Λιονέλ Μέσι στη Βαρκελώνη. Ωστόσο, όπως τόνισε στο Podcast δεν ήθελε γιατί ο «Pulga» είναι ένα από τα είδωλά του. 

«Ληστέψαμε τον Μπενζεμά. Ήμασταν επίσης, πίσω από τη ληστεία του Κριστιάνο στη Μαδέρα, αλλά τα λάφυρα δεν ήταν κάτι αξιοσημείωτο», ανέφερε αρχικά και στη συνέχει μίλησε για τη διάρρηξη του σπιτιού του Κρόιφ, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι ήταν δικό του. Ωστόσο, όπως ανέφερε όταν εισέβαλε, παρατήρησε τις φωτογραφίες στις οποίες εμφανιζόταν μεταξύ άλλων με τον Ντένις Μπέργκαμπ.

Οσον αφορά για την απόπειρα ληστείας στο σπίτι του Λιονέλ Μέσι: «Έχω σταματήσει πολλές φορές τους ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν έφοδο στο σπίτι του Μέσι, τους ανθρώπους που με ζήτησαν, αλλά δεν μπορώ να τους σταματήσω όλους. Αυτή τη φορά κατάφερα να το κάνω κι είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό. Πρόσφατα, σχεδόν έναν χρόνο πριν, μου ζήτησαν να διαρρήξω το σπίτι των γονιών του Μέσι. Ο Μέσι ήταν ήδη στο Παρίσι. Πήγα να το δω, γιατί ξέρω πολύ καλά την περιοχή, και δεν ήθελα. Από σεβασμό στον Μέσι δεν το έκανα, γιατί τον αγαπώ και τέλος», τόνισε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος κακοποιός καταζητείται ακόμα και σήμερα από τις ισπανικές Αρχές. 

🔴Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!