Ο Μπέκαμ δάκρυσε όταν είδε τον Μέσι να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ (vids)

Ντέιβιντ Μπέκαμ & Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ο Μπέκαμ δάκρυσε όταν είδε τον Μέσι να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ (vids)

Κώστας Τόπας 08:51 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:53 - 22.07.2023

Ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ, εθεάθη να συγκινείται όταν είδε τον Λιονέλ Μέσι να σκοράρει ένα υπέροχο φάουλ στο ντεμπούτο του.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για πρώτη φορά με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην Κρουζ Αζούλ για το Leagues Cup. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λιονέλ Μέσι ξεσήκωσε τους πάντες από τις θέσεις τους, βάζοντας τη σφραγίδα του. Συγκεκριμένα, ο «Pulga» αφού έστησε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή των Μεξικανών σε φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του, στη συνέχεια την έστειλε με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ με το μαγικό αριστερό πόδι του στο δεξί παραθυράκι του αντίπαλου κίπερ, για να κάνει το 2-1.

Δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερο ντεμπούτο από αυτό που έκανε ο Αργεντινός αστέρας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά γιατί εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία. Από την άλλη, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μόλις είδε τον «Pulga» να στέλνε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του από τη συγκίνηση. 

Ο Άγγλος ήταν εξοικειωμένος να παρακολουθεί απομονωμένος τα παιχνίδια της Ίντερ Μαϊάμι στα επίσημα, ωστόσο τώρα ήθελε να το ζήσει σχεδόν δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο. Μετά το τέλος του αγώνα, ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγκάλιασε τον Λιονέλ Μέσι γι' αυτή την τρομερή στιγμή που του χάρισε.

Οπως άναυδος έμεινε και ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Χόρχε Μας όταν είδε τον Λιονέλ Μέσι να σκοράρει και να χαρίζει στην ομάδα τους τη νίκη.