Οπαδός του Μέσι συνελήφθη για ένα αυτόγραφο (vid)

Ο θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι

Οπαδός του Μέσι συνελήφθη για ένα αυτόγραφο (vid)

Κώστας Τόπας 08:29 - 06.08.2023

Ενας θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι συνελήφθη όταν προσπάθησε να πλησιάσει τον Αργεντινό αστέρα για να τον κάνει να υπογράψει ένα αυτόγραφο στο πόδι του.

Η Ίντερ Μαϊάμι προσγειώθηκε στο Τέξας όπου αυτή την Κυριακή θα επιδιώξει να περάσει την FC Ντάλας και να πάρει το εισιτήριο στα προημιτελικά του League Cup. Το συγκρότημα του Τάτα Μαρίνο έφτασε στο ξενοδοχείο εκεί όπου όπου ένας οπαδός της Βενεζουέλας συνελήφθη από την αστυνομία αφού προσπάθησε να πλησιάσει τον Λιονέλ Μέσι.

Συγκεκριμένα, δεκάδες θαυμαστές περίμεναν να συναντήσουν τους παίκτες της Ίντερ Μαϊάμι στο ξενοδοχείο. Βλέποντας τον «Pulga» να κατεβαίνει από το λεωφορείο, ένας οπαδός προσπάθησε να αποφύγει την ισχυρή ασφάλεια για να φτάσει τον Λιονέλ Μέσι. Αν και δεν έφτασε πολύ μακριά, τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικοί τον πλησίασαν, τον ακινητοποίησαν και στη συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες.

«Μεγάλωσα παρακολουθώντας τον όλη μου τη ζωή»

«Ήταν μια μοναδική ευκαιρία, μεγάλωσα όλη μου τη ζωή παρακολουθώντας τον. Έζησα το Κύπελλο σαν άλλος Αργεντινός», είπε ο Χοσέ Ζαμπράνο, ο οπαδός που πήγε να βρει τον Μέσι όταν έφτασε στο ξενοδοχείο στο Ντάλας για να προσπαθήσει να τον κάνει να υπογράψει ένα αυτόγραφο στο πόδι του. «Φοβήθηκα πολύ, φοβήθηκα. Μου έδειξαν το τέιζερ, δεν έγινε τίποτα», εξιστόρησε σε διάλογο με το ESPN, έχοντας ήδη ανακτήσει την ελευθερία του.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα σε 20 λεπτά οι θαυμαστές του Λιονέλ Μέσι εξάντλησαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της Ίντερ Μαϊάμι με την FC Ντάλας και πλέον μεταπωλούνται έως και σχεδόν 19.000 ευρώ!