Το «πακέτο» που προσφέρει η Ιντερ Μαϊάμι για να πείσει τον Μέσι

Λιονέλ Μέσι

i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Hernan Cortez/Getty Images/Ideal Images

Το «πακέτο» που προσφέρει η Ιντερ Μαϊάμι για να πείσει τον Μέσι

Κώστας Τόπας 11:35 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 07.06.2023

Ο Λιονέλ Μέσι έχει στα χέρια του πρόταση από την Ίντερ Μαϊάμι, η οποία μάλιστα του προσφέρει κι ένα δελεαστικό «πακέτο» προκειμένου να τον πείσει να υπογράψει στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Την περασμένη Κυριακή (04/06) έπεσαν οι τίτλοι τέλους του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν αφού ο γαλλικός σύλλογος επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Αργεντινού αστέρα. Πλέον ο 35χρονος μεσοεπιθετικός εξετάζει τις επιλογές του και αναμένεται να πάρει άμεσα την απόφαση του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Μπαρτσελόνα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της  για την επανένταξη του Λιονέλ Μέσι, αφού ο πατέρας και ο ατζέντης του «Pulga», Χόρχε, επιβεβαίωσε την επιθυμία του Αργεντινού αστέρα να επιστρέψει στο «Καμπ Νόου». Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά εμπόδια ακόμα ώστε ο πρώην μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν να φορέσει και πάλι τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Πανικός στην Μπαρτσελόνα: Ονειρεύεται Μέσι χωρίς να μπορεί να του εγγυηθεί ότι θα αγωνιστεί στη La Liga
LA LIGA

09:49 - 07.06.2023

Πανικός στην Μπαρτσελόνα: Ονειρεύεται Μέσι χωρίς να μπορεί να του εγγυηθεί ότι θα αγωνιστεί στη La Liga

Αφού πήρε το πράσινο φως από τη La Liga για το πλάνο των μεταγραφών της, η Μπαρτσελόνα θα κάνει επιτέλους μια προσφορά στον Λιονέλ Μέσι, χωρίς ωστόσο να του εγγυηθεί 100% ότι θα μπορέσει να τον συμπεριλάβει στο δυναμικό του. Κάτι που δεν αρέσει ιδιαίτερα στον Αργεντινό αστέρα, που εξακολουθεί να είναι πικραμένος από το «αντίο» του στους «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι του 2021.

Από την άλλη, αρκετά ΜΜΕ της Αργεντινής θεωρούν ότι η συμφωνία του πρωταθλητή κόσμου με την Αργεντινή και της Ίντερ Μαϊάμι είναι κλεισμένη. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας στον Μέσι διάρκειας τριών ετών με μεγάλες απολαβές, οι οποίες όμως δεν πλησιάζουν σε κανένα σημείο αυτές που θα λαμβάνει ο Αργεντινός αν τελικά μεταγραφεί στην Αλ Χιλάλ, η οποία περιμένει μια καταφατική απάντηση από τον παίκτη με στόχο να ανακοινώσει τη μεταγραφή και να την παρουσιάσει μετά την επιστροφή του Λέο από την εθνική ομάδα.

Η Ίντερ Μαϊάμι πάντως προκειμένου να πείσει πιο γρήγορα τον Μέσι, έχει βάλει όλα τα «όπλα» που έχει στη διάθεσή της. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Athletic», ο 35χρονος Αργεντινός αστέρας θα έχει αρκετά προνόμια σε περίπτωση που πει το πολυπόθητο «ναι» στην ομάδα του MLS. Αρχικά, θα έχει ποσοστό κερδών από νέους συνδρομητές AppleTV+ που έχουν συνδεθεί για να παρακολουθήσουν το πρωτάθλημα, την επιλογή αγοράς ενός συλλόγου όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όπως επίσης ο Μέσι θα έχει εισόδημα από την Adidas.

Από την πλευρά του πάντως, ο «Pulga» δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση, ωστόσο αυτή αναμένεται εντός των επόμενων ωρών...