Με κόσμο το Παναθηναϊκός - Μακάμπι και ΠΑΟΚ - Ελσίνκι

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Με κόσμο το Παναθηναϊκός - Μακάμπι και ΠΑΟΚ - Ελσίνκι

Sportal newsroom 12:46 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 11.12.2023

Την απόφαση διεξαγωγής του αγώνα Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα χωρίς κόσμο, εν αντιθέσει με τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα και ΠΑΟΚ - Ελσίνκι ανακοίνωσε ο Παύλος Μαρινάκης, κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μέτρα κατά της οπαδικής βίας ανακοίνωσε η κυβέρνηση, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη να τονίζει σε δηλώσεις του πως η δολοφονική επίθεση σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού στου Ρέντη δεν είναι το πρώτο περιστατικό. «Καταλαβαίνουμε την οργή της κοινωνίας. Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις της και θα είναι δυναμικές», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ανάμεσα σε αυτά που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι η διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών της Super league 1 μέχρι 12 Φεβρουαρίου 2024. Ο αγώνας του Ολυμπιακού για το Europa League θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών

Εν αντιθέσει με τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα και ΠΑΟΚ - Ελσίνκι που θα διεξαχθούν κανονικά με την παρουσία φιλάθλων, όπως ανακοίνωσε ο Παύλος Μαρινάκης, κυβερνητικός εκπρόσωπος. Η κυβέρνηση θα έχει τη δυνατότητα να απογορεύει την παρουσία θεατών και σε άλλα ευρωπαϊκά ματς ανάλογα την περίσταση ενώ τόνισε πως είναι ενήμερη και η UEFA.

Η «πράσινη» ΠΑΕ μάλιστα ανακοίνωσε κανονικά τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη (14/12, 19:45) στη Λεωφόρο, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

🔴Baladeros LIVE: Ο κρίκος της οπαδικής βίας και οι άδειες εξέδρες

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο