Η Kυβέρνηση «κλείνει» το Καραϊσκάκη με την Μπάτσκα και για τουλάχιστον τρεις μήνες

ΟΦΗ - Ολυμπιακός

i

© Intime

Η Kυβέρνηση «κλείνει» το Καραϊσκάκη με την Μπάτσκα και για τουλάχιστον τρεις μήνες

Sportal newsroom 12:51 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 11.12.2023

Ο Ολυμπιακός μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12) θα έχει ξανά φιλάθλους στο «Καραϊσκάκης» μετά από τέσσερις περίπου μήνες όσον αφορά τις υποχρεώσεις στην Ελλάδα. Υπό περιπτώσεις θα μπορεί να του έχει στις ευρωπαϊκές «μάχες» αν καταφέρει να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Οι ανακοινώσεις σχετικά με τις αποφάσεις για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12) από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη ο οποίος ανακοίνωσε τη διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών για δύο μήνες, αποκόβοντας κατά αυτόν τον τρόπο τον υγιή φίλαθλο κόσμο από το ποδόσφαιρο.

Τα μέτρα είναι μεταξύ άλλων τα εξής:

Η διεξαγωγή όλων των αγώνων της Superleague 1 κεκλεισμένων των θυρών έως τις 12 Φεβρουαρίου

Για τον λόγο αυτό εκδίδεται ΠΝΠ 

Έως 12 Φεβρουαρίου θα αξιολογηθούν τα αποτελέσματα του μέτρου

Επιπλέον κεκλεισμένων θα γίνει ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα την προσεχή Πέμπτη (14/12) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League

Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ανέφερε ότι όλες οι ποινές αναστέλλονται για μετά τις 12 Φεβρουαρίου, όταν και τελειώνει η τιμωρία. Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Πως ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει τιμωρία μία αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και λόγω των επεισοδίων στον Βόλο κινδυνεύει με ακόμα περισσότερες.  

Και αυτές θα τις εκτίσει μετά τις 12 Φεβρουαρίου, όταν και θα ανοίξουν (αν ανοίξουν) τα υπόλοιπα γήπεδα. Κάτι που σημαίνει πως η δική του τιμωρία θα πάει και μετά τις 12 Φλεβάρη. Και δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμα και το τρίμηνο!

🔴Baladeros LIVE: Ο κρίκος της οπαδικής βίας και οι άδειες εξέδρες

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!