Μετράει αντίστροφα ο Μάνου Γκαρθία - Ετοιμοι Παναγίδης, Φεράρι
i

@intime

Μετράει αντίστροφα ο Μάνου Γκαρθία - Ετοιμοι Παναγίδης, Φεράρι

Αλέξης Σαββόπουλος 12:52 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 28.12.2023

Ενα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο Ισπανός. Συν δυο επιλογές έχει ο Μάντζιος για τον αγώνα στην Τρίπολη.

Η 13η Δεκεμβρίου ήταν μια σημαντική μέρα για τον Μάνου Γκαρθία και την σταδιακή επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αφού 11 μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τον περασμένο Γενάρη, την επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό στις 7 Φεβρουαρίου και τη νέα επέμβαση πρόσφατα για καθαρισμό, πήρε μέρος σε ένα κομματι της προπόνησης. Με την επιστροφή από τις διακοπές των Χριστουγέννων, ο Ισπανός εισέρχεται πλέον στο επόμενο και καθοριστικό στάδιο πριν από την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων που θα δείξει πότε θα είναι σε θέση να θεωρηθεί έτοιμος να συμπεριληφθεί σε αποστολή  και να πάρει μετά απο σχεδόν 12 μήνες, τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός του Αρη συμμετέχει πλέον σχεδόν σε ολόκληρο το πρόγραμμα που ακολουθούν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του αλλά θα χρειαστεί σίγουρα ένα διάστημα συνεχόμενων προπονήσεων στα πόδια του, ώστε ο Ακης Μάντζιος να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του. Το επόμενο διάστημα θα μας δείξει πότε ακριβώς θα είναι αυτό.

Ο προπονητής του Αρη, που ετοιμάζει την ομάδα του για τον πρώτο αγώνα του 2023 στην Τρίπολη, έχει δυο σημαντικές επιστροφές. Αυτή του Μιχάλη Παναγίδη που ξεπέρασε τη θλάση στο γαστροκνήμιο και του Φράνκο Φεράρι που ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Αμφότεροι τέθηκαν στη διάθεση του έλληνα τεχνικού και θα έχουν μια ολοκληρη εβδομάδα προπονήσεων για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Ειδικά ο αργεντινός που έχει να αγωνιστεί από τον αγώνα στο Βόλο στις 11 Νοεμβρίου.