Μια… ματιά στα δωμάτια των παικτών των «8» του Μουντιάλ – Πως περνούν το βράδυ πριν από τους μεγάλους αγώνες που έρχονται (pics)
i

Γαλλία/©Intime

Μια… ματιά στα δωμάτια των παικτών των «8» του Μουντιάλ – Πως περνούν το βράδυ πριν από τους μεγάλους αγώνες που έρχονται (pics)

Ευγενία Κουντούρη • 10:10 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 23.01.2023

Σε μία μεγάλη «αποκάλυψη» προχώρησε το B/R Football το οποίο … τρύπωσε στα δωμάτια των ξενοδοχείων όπου βρίσκονται οι ομάδες των «8» του Μουντιάλ του Κατάρ και είδε πως ετοιμάζονται για τους μεγάλους αγώνες που έρχονται.

Με οκτώ χιουμοριστικά και ιδιαιτέρως εμπνευσμένα σκίτσα το BR Football φαντάστηκε πως θα μπορούσαν να προετοιμάζονται οι παίκτες των ομάδων που συμμετέχουν στα προημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ για τους επόμενους αγώνες.

Ο Μέσι κοιμάται, ενώ ο Χάκπο βλέπει Τεν Χαχ

Στην Αργεντινή ο Μέσι έχει πέσει για ύπνο, ο Ντε Πολ στέκεται άγρυπνος φρουρός από πάνω του, ενώ ενώ ο Λαουτάρο πετάει βελάκια και δεν καταφέρνει ποτέ να βρει στόχο.

Στην Ολλανδία ο Χάκπο βλέπει έξω από το παράθυρο να τον χαιρετάει ο Τεν Χαχ, ενώ ο Ντεπάι γελάει με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ καθώς στο περιθώριο της εκπομπής του ΝΒΑ είχε κάνει προγνωστικά για το ματς της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ με αντίπαλο την Ολλανδία για την φάση των «16». Είχε δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα στην εθνική ομάδα της χώρας του λέγοντας ότι «εγγυώμαι ότι η Ολλανδία θα έχει πρόβλημα». Μετά την αναμέτρηση μάλιστα ο Ντεπάι είχε απαντήσει στα social media. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα δημοσίευσε μια φωτογραφία του θρυλικού NBAer με τη λεζάντα «πολύ γάβγισμα, καθόλου δάγκωμα»... Ουπς...

Πέναλτι και... μαθήματα χορού

Στην Κροατία περνούν τα βράδια τους με τον Μόντριτς να βαράει πέναλτι στον Λιβάκοβιτς, ενώ οι Βραζιλιάνοι μαθαίνουν νέες χορευτικές φιγούρες με εξαίρεση τον Ριτσάρλισον που απλά… ταΐζει τα περιστέρια.

Ο θυμωμένος Ρονάλντο και ο ... κλωνοποιημένος Άμραμπατ

Στο Μαρόκο έχουν… κλωνοποιήσει τον Άμραμπατ, ο Μπόνο θαυμάζει τα χέρια του και ο Χακίμι με πάγο και ένεση προσπαθεί να πάρει δυνάμεις.

Στην Πορτογαλία πάλι ο Ρονάλντο καθισμένος, όχι στον πάγκο αλλά σε καρέκλα, παρακολουθεί Γκονσάλο Ράμος, Πέπε και Λεάο να πανηγυρίζουν με το δικό του… στυλ.

Ο... έρωτας Ζιρού-Εμπαπέ και η «προσέγγιση» Μπέλιγχαμ 

Στην Αγγλία ο Κάιλ Γουόκερ τρέχει στον διάδρομο έχοντας μπροστά του μια φωτογραφία του Εμπαπέ, ενώ ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρλοντ και ο Χέντερσον προσπαθούν να «δελεάσουν τον Μπέλιγχαμ με μία φανέλα της Λίβερπουλ.

Την ίδια ώρα Ζιρού και Εμπαπέ συνεχίζουν να κοιτάζονται στα μάτια αγκαλιασμένοι, ενώ ο Κουντέ θαυμάζει στον καθρέφτη τις νέες του αλυσίδες...