Επιστροφή στους πάγκους για τον Μιγκέλ Καρντόσο!
i

© Intime

Επιστροφή στους πάγκους για τον Μιγκέλ Καρντόσο!

Sportal newsroom 17:44 - 13.01.2024

Την επιστροφή του στους πάγκους θα πραγματοποιήσει ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο, μετά από 2,5 χρόνια, καθώς ανακοινώθηκε από ομάδα της Τυνησίας.

Σηκώνει μανίκια ξανά μετά από καιρό ο Μιγκέλ Καρντόσο! Ο Πορτογάλος τεχνικός βρήκε νέα ομάδα μετά από 2,5 χρόνια, καθώς έφτασε σε συμφωνία με την Εσπεράνς Τούνις της πρώτης κατηγορίας της Τυνησίας, η οποία είναι για 1,5 χρόνο.

Ο 51χρονος προπονητής έχει να καθίσει σε πάγκο από τον Μάιο του 2021 όταν απολύθηκε από τη Ρίο Άβε, που ήταν στην επικίνδυνη ζώνη τότε και τελικά δεν κατάφερε να σωθεί εκείνη τη χρονιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιγκέλ Καρντόσο είχε ένα άκρως ανεπιτυχές πέρασμα από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την ΑΕΚ το 2019, από την οποία απολύθηκε στις 25 Αυγούστου μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (1-2) και ενώ είχε προηγηθεί η ήττα από την Τράμπζονσπορ στο ΟΑΚΑ με 3-1 για τα προκριματικά του Europa League.

Η Εσπεράνς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του Β' Ομίλου του πρωταθλήματος της Τυνησίας, όπου το πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω του Copa Africa.