Μίλαν και Σαμπντόρια μπήκαν με το δεξί στο 2023! (vids)
i

Σαλερνιτάνα - Μίλαν/ ©Glomex

Μίλαν και Σαμπντόρια μπήκαν με το δεξί στο 2023! (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:31 - 04.01.2023 / Ανανεώθηκε: 15:53 - 04.01.2023

Η Μίλαν επικράτησε 2-1 της Σαλερνιτάνα εκτός έδρας και η Σαμπντόρια με το ίδιο σκορ πέρασε από το Σασουόλο για την 16η αγωνιστική της Serie A.

Η Μίλαν έκανε ποδαρικό με το δεξί στο νέο έτος. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι επικράτησε με 2-1 της Σαλερνιτάνα εκτός έδρας για την 16η αγωνιστική της Serie A. Τα γκολ για τους «ροσονέρι» σημείωσαν ο Ραφαέλ Λέαο στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης και ο Σάντρο Τονάλι πέντε λεπτά αργότερα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο σκορ στο 83΄με τον Φεντερίκο Μπονατσόλι αλλά η Μίλαν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Νάπολι στο -5, που όμως έχει αγώνα λιγότερο. Οι «ζέβρες» απόψε το βράδυ θα κοντραριστούν με την Ίντερ εκτός έδρας στο ντέρμπι της αγωνιστικής. 

Σαλερνιτάνα: Οτσόα, Λοβάτο (64' Ντανίλιουτς), Ραντοβάνοβιτς, Φάτσιο, Σαμπιέ (84' Βαλένθια), Κουλιμπαλί, Μποϊμέν (84' Κάστανος), Βιλένα (63΄Μπονατσόλι), Μπράνταριτς, Ντία, Πιόντεκ.

 Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια, Καλουλού, Τομόρι, Ερναντέζ, Μπενασέρ, Τόναλι, Λεάο, Ντίαθ (63' Ντε Κετελάρε), Σαλεμάκερς (85' Ντεστ), Ζιρού (85' Βρανκς).

Σασουόλο - Σαμπντόρια

Με δύο πανέμορφα γκολ η Σαμπντόρια πέρασε από την έδρα της Σασουόλο με 2-1. Για την ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς βρήκε δίχτυα αρχικά ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι με υπέροχο ψαλιδάκι στο 25ο λεπτό του ματς εντός της μικρής περιοχής. Τρία λεπτά αργότερα ο Τομάσο Ογκέλο διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενος με φοβερό συρτό σουτ με το εξωτερικό. Στο 64ο λεπτό ο Ντομένικο Μπεράρντι από την «άσπρη» βούλα μείωσε για τους γηπεδούχους. 

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: